Home > Zij en ik | Nic Stone (BOEKENTIP)
Zij en ik | Nic Stone (BOEKENTIP)
6 oktober

Zij en ik
Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Young Adult

Zij en ik | Nic Stone (wekelijkse boekentips)Heerlijk wanneer ze boeken in een hardcover uitbrengen! Dat is al het eerste pluspunt Zij en ik, maar daar houdt het natuurlijk niet mee op. Het is voor fans van Love, Simon en De eigenzinnigheden van Leah Burke, en eigenlijk elk YA boek dat gaat over jezelf vinden, vriendengroepen, school en relaties. En vooral ook hoe een nieuwe toevoeging aan de groep de balans helemaal ondersteboven kan gooien – zelfs als je dat niet wilt. Het overkomt Jupiter en haar buurjongen Courtney: al elf jaar de beste vrienden, tot alles verandert omdat de mooie Rae hun leven in stapt.

Maar aan een verhaal over drie mensen zitten natuurlijk ook drie kanten. Niets is wat het op het eerste gezicht lijkt, en iedereen interpreteert de gebeurtenissen weer anders. Gemakkelijke oplossingen zijn er natuurlijk niet in de liefde: aantrekkingskracht en relaties zorgen ervoor dat het altijd ingewikkeld blijft. Vooral als je helemaal nog niet zeker bent over wie je zélf wilt zijn. Dit boek is dan ook opgedragen aan “al die mensen die het gewoon niet weten” door auteur Nic Stone.

Covertekst

Courtney ‘Coop’ Cooper: Gedumpt. Nog een keer. Normaal zou ik het niet erg vinden, maar op dit moment negeert mijn beste vriendin Jupiter Sanchez me om een of ander meisje te appen.

Rae Evelyn Chin: Ik ben het ‘nieuwe meisje’, maar Jupiter en Courtney laten me voelen dat ik hier thuishoor. Ik wil hem kussen. En haar ook.

Jupiter ‘Jupe’ Charity-Sanchez: Het enige wat erger is dan het verliezen van het meisje dat je liefhebt aan een jongen, is haar verliezen aan jouw jongen. Ik moet iets doen.

.

.

Meer info over Zij en ik

TitelZij en ik
Auteur: Nic Stone
Genre: young adult, contemporary
Uitgever: Best of YA
Verschenen: oktober 2018
Prijs: €18,99

.

Koop online bij ons:

Logo papieren boek
Bestel hier het boek

.
Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Bekijk ook onze andere tips:

Literatuur | Thriller | YA | Non fictie | Kinderboeken
De 5 boekentips van deze week in overzicht
Zij en ik
Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,