Home > Wintergeheimen | Lulu Taylor (BOEKENTIP)
Wintergeheimen | Lulu Taylor (BOEKENTIP)
2 december

Wintergeheimen
Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Thriller

Wintergeheimen | Lulu Taylor (wekelijkse boekentips)In de stemming komen voor kerst bij een knapperend haardvuur wordt met dit boek wel heel verleidelijk. Het gebeurt niet zo vaak dat een thriller twee verhaallijnen heeft, waarvan één zich in het heden, en de andere in het verleden speelt. Gewoonlijk kom je het tegen bij romans, hoewel die vaak ook een mysterie centraal hebben staan. De overstap naar een echte thriller is dan helemaal niet zo groot. Bovendien lijkt het qua opzet wel een beetje op het wereldberoemde Rebecca van Daphne Du Maurier.

Het is niet zo vreemd dat Lulu Taylor voor deze dubbele verhaallijn kiest voor Wintergeheimen. Ze is psychologische thrillers gaan schrijven na een aantal succesvolle romans, en lijkt nu de twee ingrediënten met elkaar te willen combineren. Je kent haar misschien wel van De winterkinderen of De sneeuwengel. Dit is alweer haar derde vertaalde thriller, en het mooie is dat de uitgeverij ze op volgorde aan het uitgeven is. Deze drie zijn ook haar eerste drie boeken, en dat betekent dat er nog 3 nieuwe boeken van haar gaan verschijnen: ze heeft net haar zesde afgerond.

Covertekst

In 1965 trouwt Alexandra Crewe met de man die door haar vader voor haar is uitgezocht, maar het huwelijk blijkt al snel een grote vergissing. Dus als de ware liefde zich aandient, kan Alexandra de verleiding niet weerstaan. Ze volgt haar minnaar naar zijn prachtige kasteel in Dorset, Fort Stirling. Dan slaat het noodlot toe, en vraagt Alexandra zich af of dit haar straf is voor het verlaten van haar man.

Decennia later is Delilah Young de nieuwe kasteelvrouwe van Fort Stirling. Ze is dol op haar man en is vast van plan het wat trieste kasteel op te vrolijken met vreugde, gelach en kinderstemmen. Maar leugens uit het verleden blijken ook in het heden door te werken, en Delilah ontdekt dat je sommige geheimen beter met rust kunt laten.

.

.

Meer info over Wintergeheimen

TitelWintergeheimen
Auteur: Lulu Taylor
Genre: thriller
Uitgever: De Boekerij
Verschenen: november 2018
Prijs: €15,99

.

Koop online bij ons:

Logo papieren boek
Bestel hier het boek

.
Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Bekijk ook onze andere tips:

Literatuur | Thriller | YA | Non fictie | Kinderboeken
De 5 boekentips van deze week in overzicht
Wintergeheimen
Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,