Home > Sorta like a rockstar | Matthew Quick (BOEKENTIP)
Sorta like a rockstar | Matthew Quick (BOEKENTIP)
4 augustus

Sorta like a rockstar
Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Young Adult

Sorta like a rockstar | Matthew Quick (wekelijkse boekentipsMatthew Quick schrijft beurtelings YA en volwassen literatuur, en Sorta like a rockstar is weer helemaal voor de 15+ leeftijd. Je kent hem waarschijnlijk vooral als auteur van het met Jennifer Lawrence verfilmde boek Silver Linings Playbook, dat genomineerd werd voor een Oscar. In Nederland mag hij nog wel wat harder doorbreken, en het ziet er naar uit dat dat met Sorta like a rockstar weleens kan gebeuren. Het is contemporary / hedendaags, en zoals altijd worstelt de hoofdpersoon met een persoonlijk probleem in een harde maatschappij.

Amber Appleton woont samen met haar moeder in de schoolbus waarmee haar moeder overdag de kost verdient. Gelukkig is Amber een superster als het op optimisme aankomt, en weten ze er met z’n tweetjes best nog iets van te maken. Maar dan zet een afschuwelijke gebeurtenis haar hele bestaan op losse schroeven. Zal Amber het voor elkaar kunnen krijgen haar positieve, vrolijke zelf te blijven? In dit hartverwarmende verhaal trekt een bonte stoet vrolijke figuren voorbij, die zich niet uit het veld laten slaan door de harde realiteit. In de stijl waarin ook Silver Linings Playbook is geschreven, weet dit verhaal constant boeiend te blijven.

.

.

Meer over Sorta like a rockstar

TitelSorta like a rockstar
Auteur: Matthew Quick
Genre: young adult, contemporary/hedendaags
Uitgever: Lemniscaat
Verschenen: juli 2018
Prijs: €18,95

.

.
Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Bekijk ook onze andere tips:

Literatuur | Thriller | YA | Non fictie | Kinderboeken
De 5 boekentips van deze week in overzicht
Sorta like a rockstar
Tags:
, , , , , , , , , , , , , , ,