Home > Services > Een evenement bij BEK
Bek, Boeken & Bijzonders - slider - contact

WIJ VERWELKOMEN JOUW EVENEMENT MET PLEZIER

.

LEZING, BOEKPRESENTATIE OF WORKSHOP?

In onze boekhandel hebben we alle ruimte, wat betekent dat we deze graag vullen interessante lezingen, gezellige workshops en inspirerende boekpresentaties. Hiervoor gebruiken wij gewoonlijk onze lichte serre achter in de winkel. Er staan verrijdbare kasten in, wat betekent dat we de ruimte in een mum van tijd hebben omgetoverd tot een presentatieplatform. De ruimte biedt plaats aan grote groepen mensen, en wij kunnen zitplaatsen verzorgen voor +/- 30 personen. Ook hebben we bartafels voor de mensen met jongere benen. Koffie & thee tijdens je evenement is gratis verkrijgbaar en ook in de serre gelokaliseerd.

Neem contact met ons op wanneer je een boekpresentatie, lezing of workshop zou willen organiseren bij Bek, Boeken & Bijzonders via info@bekboeken.nl

.

TROUWFOTO’S MAKEN

Onze boekhandel heeft een prachtig interieur, en wij zijn niet de enigen die dat zeggen! We worden vaak opgenomen in lijsten van de mooiste boekhandels van Nederland dankzij ons oud-Engelse interieur, het beschilderde plafond in de kunstafdeling en de glas-in-loodramen. Een decor dat zich heel goed leent voor het maken van je trouwfoto’s!

Wij bieden je deze mogelijkheid gratis aan: wel zouden we graag van je horen wanneer jullie komen. Neem daarom contact op via info@bekboeken.nl

.

BLOGGEN OVER BEK?

Wat leuk! We worden vaak opgenomen in lijsten van de mooiste Nederlandse boekhandels, en wij zijn elke keer weer helemaal enthousiast van dat prachtige compliment. We ontvangen dan ook graag bloggers / vloggers / journalisten bij Bek, Boeken & Bijzonders. Het maken van foto’s van de boekhandel is vrij, en we zouden het heel leuk vinden als je ons wilt taggen & de link van je stukje wilt delen, zodat wij dat ook weer op social media kunnen plaatsen.

Ook zijn we beschikbaar voor het geven van interviews, en als je laat weten dat je komt willen we je met alle liefde en plezier een rondleiding door de boekhandel geven.