Home > Services > Erkend leerbedrijf
20170926_165144

STAGE? BEK, BOEKEN & BIJZONDERS IS ERKEND LEERBEDRIJF

.

Wist je al dat je stage kunt lopen bij Bek, Boeken & Bijzonders? Wij zijn een erkend leerbedrijf, en bieden stageplaatsen (BOL) / leerbanen (BBL) aan voor verschillende leertrajecten. Misschien ben je al wel eens in de boekhandel geweest, of heb je even op onze website rondgekeken, maar hieronder toch nog even kort onze “sales pitch” om jou als stagiair binnen te halen!

.

Bek, Boeken & Bijzonders is een boekhandel die méér is dan alleen boeken. Natuurlijk zijn wij er dol op om boekliefhebbers te ontvangen, advies te geven en goede gesprekken over literatuur mee aan te gaan. Of om ze dat perfecte cadeau aan te raden waar ze een ander blij mee gaan maken. Maar daarnaast hebben we ook veel andere dingen te bieden, waar jij als stagiair ook je plek kunt vinden. Een grote hobby-/schilderafdeling, bijvoorbeeld. En een grote afdeling met kantoorartikelen. Ook hebben we koffie & thee van ons eigen huismerk, Lekker BEKske, en verkopen we wijnen, sigaren, luxe schrijfwaren, tijdschriften en wenskaarten. Op onze enorme kinderboekenafdeling verkopen we tot slot ook kinderspeelgoed en -spellen.

Waar wij naar zoeken in een stagiair is iemand die van ondernemen weet, maar dat zit met jouw opleiding ongetwijfeld al goed. We besteden veel aandacht aan je stage, en willen van jou graag creatieve input. Wees niet bang om ons te wijzen op punten waarop wij kunnen innoveren en verbeteren! Misschien kom jij wel met een superidee, waar we nog jaren plezier van hebben. Actief meedenken, een goede band met klanten opbouwen en meedraaien als volwaardig lid van ons Bek, Boeken & Bijzonders-team.

.

Klinkt dit jou goed in de oren? Wij hebben plaats voor 1 stagiair per keer, maar we bieden de stage doorlopend aan. Dat betekent dat je het hele jaar bij ons terecht kunt. Zodra we je stageverzoek ontvangen hebben (dat mag per email naar anouk@bekboeken.nl), nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek. Daar gaan we kijken of jouw leerdoelen en verwachtingen overeen komen met wat wij je te bieden hebben.

.

Wij hebben plaats voor een:

  • Verkoopspecialist (niveau 3)
  • Manager retail (niveau 4)
  • Ondernemer retail (niveau 4)

.

Bekijk ons ook op Stagemarkt en SBB.