Home > Services > BEKroom huren
20170928_161551

ONZE BEKROOM HEEFT ALLE RUIMTE DIE JE NODIG HEBT

.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie? Wij bieden je onze BEKroom aan voor gebruik. De BEKroom is ideaal als inspiratievolle ruimte door de zorgvuldige inrichting in een combinatie van rustiek en modern. Er staat een grote tafel die plaats geeft aan 10 personen, en dit aantal kan eventueel uitgebreid worden. Onze BEKroom wordt tevens gebruikt als expositieruimte, waardoor je altijd een prachtig uitzicht hebt – hoe vaak je ook komt! Zelfs in de winter straalt deze ruimte rust en positiviteit uit dankzij de altijd zonnige, blauwe lucht in de plafondpanelen.

Je vindt de BEKroom achterin de boekhandel, voorbij de sfeervolle hobby-/ en schilderafdeling. De ruimte kan eventueel gewenst afgesloten worden door middel van de grote houten deuren. Bovendien zijn koffie en thee gratis bij Bek, Boeken & Bijzonders.

.

Denk aan onze BEKroom in geval van:
  • Vergaderingen
  • Besloten (zakelijke) lezingen
  • Besloten (zakelijke) workshops
  • Open workshop / lezing / cursus (hiervoor verzorgen wij ook online promotie!)

.

Onze BEKroom is van alle markten thuis. Heb je een ludiek idee waarvoor je onze BEKroom zou willen gebruiken dat niet in bovenstaande lijst staat? Vraag het ons alsnog! Voor het reserveren van de BEKroom en/of meer informatie aanvragen kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Aanvraag BEKroom