Home > Plotseling pony! Het gekste paard van stal | Patricia Schröder (BOEKENTIP)
Plotseling pony! Het gekste paard van stal | Patricia Schröder (BOEKENTIP)
4 augustus
  • 8
    Shares

Plotseling pony! Het gekste paard van stalAnouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Kinderboeken

Plotseling pony! Het gekste paard van stal | Patricia Schröder (wekelijkse boekentips)Dit boek is een heerlijk instapmodel voor jonge lezers van 7+, of iets oudere kinderen die nog wat moeite met lezen hebben. De tekst is geschikt voor dyslectische lezers, met veel afwisseling in lettertype & illustraties tussendoor (denk type De waanzinnige boomhut). Omdat dit echt voor een jongere leeftijd is, kun je het fijn geven aan de kinderen die al wat jaloers naar De waanzinnige boomhutLeven van een loser en Dagboek van een muts kijken. Dit verhaal is helemaal op hun niveau, en het is ook nog eens ontzettend grappig en origineel.

Als Noor in het trappenhuis gehinnik hoort, vraagt ze zich af of ze gek is geworden. Hoort ze echt een paard? Ja hoor: er staat zomaar plotseling een pony op de gang! Dat is niet normaal, dat snapt Noor meteen. Zeker wanneer de pony ook nog eens tegen haar begin te praten. En wat hebben buurmeisje Penny en haar prachtige paardenstaart met dit mysterie te maken? Noor gaat op onderzoek uit en vindt Penny in Ponyhof Hopperweide terug. Het is bijna niet te geloven, maar Penny is de pony! Dit boek is voor alle meisjes en hun beste vriendinnen die dol zijn op paarden.

.

.

Meer over Plotseling pony! Het gekste paard van stal

TitelPlotseling pony! Het gekste paard van stal
Auteur: Patricia Schröder
Genre: kinderboeken, 7+
Uitgever: De Vier Windstreken
Verschenen: juli 2018
Prijs: €14,95

.

.
Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Bekijk ook onze andere tips:

Literatuur | Thriller | YA | Non fictie | Kinderboeken
De 5 boekentips van deze week in overzicht
Plotseling pony! Het gekste paard van stal
Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , , ,