Home > Over Bek, Boeken & Bijzonders
home-slider-boeken
home-slider-hobby
slider1-bek
slider2-bek
slider3-bek

BEK, BOEKEN & BIJZONDERS

Kom naar BEK, BOEKEN & BIJZONDERS voor de sfeer en ons heerlijke huiskamergevoel. Neus door het uitgebreide assortiment boeken, en ontdek de bijzondere assortimentsgroepen die we daarnaast ook aanbieden. Onze boekhandel heeft bovendien gratis wifi, een leestafel en een gratis koffiemachine – want bij ons wil je uren doorbrengen! Kom zitten met een krantje of de buren, of om op je gemak je keuzes te bekijken voor je de aankoop doet. Bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS ben je altijd van harte welkom.

BOEKEN

Laat je meeslepen door een spannende thriller, droom weg met een roman, of verlies jezelf in een van de vele non-fictie onderwerpen. BEK, BOEKEN & BIJZONDERS is een boekhandel met een brede collectie boeken, die verder kijkt dat de Bestseller 60.

Beleef bij een bezoek die prachtige oud-Engelse stijl, en ontdek het plezier dat je overkomt wanneer je dat ene boek vindt, of nieuwe verhalenvertellers ontdekt. Struin rond door de grote lichte serre met onze kookboeken, loop naar de wereld van boeiende reizen, of neem plaats aan onze leestafel. Neem vooral ook een kijkje op onze zeer uitgebreide kinderafdeling.

Het uitzoeken van een boek is bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS al net zo fantastisch als het lezen zelf!

Bek, Boeken & Bijzonders - slider - contact
BIJZONDERS

BEK, BOEKEN & BIJZONDERS schept ook ruimte voor aanverwante, luxe producten. Zo hebben we wijnen, sigaren, educatieve spellen, houten speelgoed, premium schrijfwaren, kunst-/hobby-/schilderbenodigdheden, en een ruim assortiment aan kantoorartikelen.

Bij onze koffie & thee-afdeling promoten we ons eigen huismerk, Lekker BEKske. Hier adviseren onze koffie- en theespecialisten je graag over de fijne keuze aan koffiebonen uit de hele wereld. Zo vinden we altijd een goede koffie die bij je past. En direct mee te nemen in verpakkingen van 250 gram, 500 gram of 1 kilo (indien gewenst ook gemalen!). Daarnaast kun je hier je favoriete thee vinden. Vraag ons team ook vooral de theïne van het lijf!

WINKEL 24 UUR PER DAG IN EEN VAN ONZE WEBSHOPS
 • BOEKEN

  Kies uit > 85.000 boeken

  Tot 23:00 uur besteld is morgen in huis. Vanaf € 15,- GRATIS bezorgd.

  SHOP ONLINE
 • BEKOFFICE.NL

  > 30.000 kantoorartikelen

  Tot 18:00 uur besteld is morgen in huis. Vanaf € 35,- GRATIS bezorgd.

  SHOP ONLINE

HET TEAM VAN BEK, BOEKEN & BIJZONDERS

Anouk | Bedrijfsleider, online marketing

Anouk studeert nogal graag: ze heeft kinderpsychologie en literatuurwetenschap afgerond, en is nu bezig met online marketing. Ze werkt al sinds 2007 in het boekenvak. Bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS verzorgt ze de inkoop van het boekenassortiment en werkt ze achter de schermen aan onze website / social media.

Ze voelt zich in alle genres thuis, maar haar hart ligt bij de kinderboeken, YA en fantasy/SF. Hier adviseert ze graag over, aan onze klanten én aan scholen. “Het liefst zou ik samen met onze lezers de hele dag over boeken sparren, on- en offline. Ik wil hun passie voor het lezen zoveel mogelijk bij ons betrekken, want voor hen doen we het. De boekhandel is niet alleen een winkel: het is een community, een thuis.”

Fieke | BEKoffice, luxe schrijfwaren

Fieke brengt haar ervaring als gastvrouw mee naar BEK, BOEKEN & BIJZONDERS. Hospitality staat bij haar hoog in het vaandel want, zegt ze, luisteren naar de klant is essentieel. Je kunt Fieke bijna overal in de winkel vinden: “Mijn interesse gaat uit naar het oude Rome, koken, schilderen en bloemschikken. Ik lees veel, alles van detectives tot en met romans!”

Naast onze BEKoffice heeft Fieke ook verstand van sigaren, luxe schrijfwaren en reisgidsen.

Inge | Hobby-/schilderafdeling

Inge is creatief in hart en nieren! Ze is al jaren bezig met keramiek en andere hobbytechnieken. Bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS aan de slag gaan op onze hobby-/schilderafdeling is dan ook een ideale match. Leergierig als ze is, weet ze straks over alle andere afdelingen ook genoeg om je te helpen, maar haar passie en kunde ligt natuurlijk vooral bij onze hobbyartikelen. Ook beheert ze onze BEKroom, die gehuurd kan worden voor exposities.

Naast haar werk bij Bek, Boeken & Bijzonders heeft ze ook een eigen bedrijf: Urniek. Hier maakt ze persoonlijke urnen voor je dierbare (of door de nabestaanden zelf onder haar begeleiding). Ook vlogt ze over keramiektechnieken, én ze is redactiesecretaris voor Klei Magazine.

Zwaan | Eerste aanspreekpunt, tijdschriftenafdeling

Zwaan maakt er werk van thuis te zijn in de gehele winkel. Zij begroet de klanten altijd met een lach en een praatje, en maakt van uw cadeautje een waar kunstwerk. Om die reden is zij dan ook vaak te vinden bij de kassa, waar ze je van goed en eerlijk advies weet te voorzien. Ze verzorgt het tijdschriftenassortiment van BEK, BOEKEN & BIJZONDERS en weet veel over onze luxe schrijfwaren te vertellen. Ook het assortiment reisboeken, de wijnen en Simon Lévelt zijn haar niet vreemd.

Maryam | Eerste aanspreekpunt, koffie- en theeafdeling

Maryam studeert nog, maar is zeker al een rijzende ster bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS. Je vindt Maryam elke zaterdag in de boekhandel, waar ze beide kassa’s weet te draaien, een heerlijke (ijs)thee klaarzet voor onze klanten, iedereen de juiste weg wijst en met haar grote glimlach iedereen van advies en een helpende hand voorziet. En dat allemaal tegelijkertijd: Maryam kan het.

Jeroen | Administratie

Je ziet Jeroen op de winkelvloer niet snel voorbij komen omdat hij boven in het kantoor werkt, maar hij is een belangrijk onderdeel van het team van BEK, BOEKEN & BIJZONDERS. Met grote regelmaat hoor je onze medewerkers aan hem refereren, omdat hij verantwoordelijk is voor onze administratie.

Dankzij Jeroen loopt achter de schermen alles op rolletjes, zodat we op de winkelvloer al onze aandacht aan onze klanten kunnen besteden. Dat verdient natuurlijk een plekje op de voorgrond!

DE WERELDEN VAN BEK, BOEKEN & BIJZONDERS

Boeken

Tijdschriften en Wenskaarten

Houten kinderspeelgoed

Wijnen

Office en Opbergen

Koffie en Thee

Hobby

Sigaren

EEN SPEKKIE VOOR ELK BEKKIE

EEN SPEKKIE VOOR ELK BEKKIE

EEN BEKROOM VOOR ACTIVITEITEN

EEN BEKROOM VOOR ACTIVITEITEN

GRATIS KOPJE KOFFIE

GRATIS KOPJE KOFFIE

PLEEBEK VOOR DE MAMA’S MET BABYS

PLEEBEK VOOR DE MAMA’S MET BABYS

EEN FLESBEK MET VERFRISSEND WATER

EEN FLESBEK MET VERFRISSEND WATER