Home > De muis en de muur | Britta Teckentrup (BOEKENTIP)
De muis en de muur | Britta Teckentrup (BOEKENTIP)
10 februari

Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Kinderboek

De muis en de muur | Britta Teckentrup (wekelijkse boekentips)Een nieuw prentenboek van de uiterst succesvolle Britta Teckentrup! Eerder schreef ze al Sst! De tijger slaapt (Prentenboek van het Jaar 2018), Snel naar huis kleine muis (Prentenboek top10) en Lente zomer herfst winter (Prentenboek top 10). Haar prentenboeken hebben ook vaak een mooie boodschap, verpakt in een lekker leesverhaal. En de illustraties zijn werkelijk om van te smullen! Kijk alleen al naar de cover van De muis en de muur. Geheel in lijn met het verhaal is de omslag van de cover de afbeelding van de muur, zoals je het hier ziet. Haal je de omslag eraf, dan wordt onthuld wat zich achter de muur bevindt… prachtige, kleurrijke natuur! De muis en de muur is dus weer een échte Teckentrup, en mag in de boekenkasten van peuters / kleuters zeker niet ontbreken.

Niemand wist hoe de rode muur er gekomen was. Hij was er gewoon. En niemand wist wat erachter lag. Ook de vrienden van Kleine Muis niet. Wat ze wél weten is dat het eng en gevaarlijk is achter de muur. Maar Kleine Muis is nieuwsgierig. Zal ze de moed vinden om een kijkje in het onbekende te nemen? Wij zullen vast verklappen voor de ouders dat achter de muur een heerlijke wereld ligt. Kleine Muis was er niet bang voor, en haalt de andere dieren over om ook een kijkje te nemen. Britta Teckentrup: “Als we niet met angst, maar met verwondering kijken, kunnen we eindeloos veel over onszelf en de wereld ontdekken.” Als dat geen mooie boodschap is!

.

Meer over De muis en de muur

Titel: De muis en de muur
Auteur: Britta Teckentrup
Genre: kinderboeken, prentenboek
Nederlandse uitgever: Gottmer
Datum van verschijnen: februari 2018
Prijs: €13,99

.

.

Bestel hier het papieren boek (afhalen in de boekhandel of thuisbezorgen)

.

.

Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten)

.

Tags:
, , , , , , , , , ,