Home > Mijn vriend de heksenkat | Sanne Miltenburg (BOEKENTIP)
Mijn vriend de heksenkat | Sanne Miltenburg (BOEKENTIP)
6 oktober

Mijn vriend de heksenkat
Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Kinderboeken

Mijn vriend de heksenkat | Sanne Miltenburg (wekelijkse boekentips)Ik heb een zwak voor Halloween, echt waar. En daarom ben ik zo enthousiast over het feit dat er steeds meer kinderboeken verschijnen over heksen, magie en griezelen die in oktober gelezen kunnen worden. Natuurlijk ook daarbuiten, maar er is eindelijk een stroom(pje) aan Halloweenboeken die onze boekhandel binnenkomt. Hoera! En misschien ben ik ook wel bevooroordeeld omdat ik ooit in de Lekturama-sprookjesboeken de verhalen van Zwervertje de heksenkat zo fantastisch vond. Desalniettemin: er is een prachtig mooi prentenboek uit over een heksenkat en het is precies in de juiste maand verschenen!

Sanne Miltenburg heeft bij uitgeverij Clavis al een paar andere mooie prentenboeken geschreven, zoals De papawinkel, Waar blijft de herfst? en Prinses Cupcake. Haar boeken kenmerken zich door prachtige, kleurrijke illustraties. Het verhaal van Mijn vriend de heksenkat is een spannend avontuur, maar zeker niet eng voor de kleintjes.

Covertekst

Op een avond staat het katje Salmiak voor Noahs deur. Het dier is weggelopen van zijn baasje: een gemene heks! (En ze heet nog Feeks ook – wat een toeval!) De tovenares probeert alles om haar kat terug te krijgen, maar Noah laat zijn nieuwe vriend niet zomaar in de steek. En gelukkig kan ook Salmiak zijn mannetje staan. Uiteindelijk bedenken ze een creatieve oplossing die iedereen tevreden stelt.

.

.

Meer info over Mijn vriend de heksenkat

TitelMijn vriend de heksenkat
Auteur: Sanne Miltenburg
Genre: kinderboeken, prentenboek
Uitgever: Clavis
Verschenen: oktober 2018
Prijs: €14,95

.

Koop online bij ons:

Logo papieren boek
Bestel hier het boek

.

.

Logo ebook
Geen ebook aangeboden

.
Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Bekijk ook onze andere tips:

Literatuur | Thriller | YA | Non fictie | Kinderboeken
De 5 boekentips van deze week in overzicht
Mijn vriend de heksenkat
Tags:
, , , , , , , , , , , , , , ,