Home > Mijn naam is morgen | Damian Dibben
Mijn naam is morgen | Damian Dibben
2 december

Mijn naam is morgen
Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Literatuur

Mijn naam is morgen | Damian Dibben (wekelijkse boekentips)Boeken die vanuit het perspectief van het huisdier de band tussen dier en baasje bekijken worden langzaam maar zeker steeds populairder. Deze december kun je dan ook je hart ophalen aan Mijn naam is Morgen van Damian Dibben. Het heeft bovendien een meeslepend fantasievolle insteek. Zowel de hond Morgen als zijn baasje hebben het eeuwig leven, en zijn dan ook al vele jaren bij elkaar. Maar als zijn baasje hem vraagt te wachten, wordt dat op een gegeven moment 127 jaar.

Morgen besluit hem te gaan zoeken, want zijn baasje is de enige die voor altijd bij hem zal blijven. Andere vriendschappen sluiten heeft weinig zin, want andere honden gaan veel te snel dood. Toch kan hij de straathond Sporco niet weerstaan, en samen duiken ze op langs de tijdlijn van Europa. Voor een hartverwarmend verhaal, een stukje cultuurhistori én de bijzondere hoofdpersoon die Morgen is, lees je Mijn naam is Morgen. 

Covertekst

Een winternacht in Venetië, 1815. Een oude hond is op zoek naar zijn verdwenen baas. Dagen wacht hij op hem, vergeefs. Dan besluit hij hem te gaan zoeken. Zijn avonturen en herinneringen brengen hem van het hof van Louis XIV in Versailles tot Amsterdam in de Gouden Eeuw, van de Frost Fair in Londen tot het slagveld van Waterloo.

Mijn naam is Morgen is een prachtige cultuurhistorische reis door Europa, waar tegelijkertijd de prachtigste muziek wordt gecomponeerd en de gruwelijkste oorlogen worden uitgevochten. Bovendien is het een ontroerende roman over moed en loyaliteit en de onverwoestbare band tussen mens en dier.

.

.

Meer info over Mijn naam is Morgen

TitelMijn naam is Morgen
Auteur: Damian Dibben
Genre: literatuur
Uitgever: Ambo | Anthos
Verschenen: oktober 2018
Prijs: €21,99

.

Koop online bij ons:

Logo papieren boek
Bestel hier het boek

.
Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Bekijk ook onze andere tips:

Literatuur | Thriller | YA | Non fictie | Kinderboeken
De 5 boekentips van deze week in overzicht
Mijn naam is Morgen
Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , ,