Home > Meneer Kato speelt familie | Milena Michiko Flasar (BOEKENTIP)
Meneer Kato speelt familie | Milena Michiko Flasar (BOEKENTIP)
8 september

Meneer Kato speelt familie
Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Literatuur

Meneer Kato speelt familie | Milena Michiko Flasar (wekelijkse boekentips)Uitgekozen omdat:

Bij dit boek is het eerste wat je denkt: lief! Wat een fantastisch plot om over te lezen, en hoe benieuwd wordt je daardoor meteen naar de mensen die meneer Kato tegen gaat komen. Wat hun problemen zijn, en hoe die soms zo eenvoudig verlicht kunnen worden door een luisterend oor en helpende hand te bieden. De beschrijving doet me meteen denken aan Het kleine meisje van meneer Linh, van Philippe Claudel, omdat het daarin ook draait om een onwaarschijnlijke vriendschap waarbij het “er zijn voor elkaar” het belangrijkste is. Bovendien staat uitgeverij Cossee bijna automatisch garant voor prachtig taalgebruik. Je kent auteur Milena Michiki Flasar waarschijnlijk nog wel van haar prachtige bestseller Een bijna volmaakte vriendschap.

Covertekst

Eindelijk tijd. Een zee van tijd. Meneer Kato zou het oude radiotoestel kunnen repareren of zijn verzameling grammofoonplaten kunnen ordenen. Maar als hij tijdens een wandeling de jonge Mie ontmoet en van haar een vreemd aanbod krijgt, ziet de wereld er ineens heel anders uit. Als nieuwe medewerker van haar agentschap Happy Family gaat hij optreden als stand-in. De ene keer als lieve opa, een andere keer als echtgenoot die eindelijk eens luistert naar zijn vrouw, of als begripvolle baas.

Meneer Kato speelt zijn rol met volle overtuiging, steeds weer verrast door al die onvervulde wensen, verkeerde keuzes en gemiste kansen, door de jaloezie en het verdriet van zijn klanten. Hij merkt dat een geslaagd leven of geluk geen kwestie is van lot of toeval, maar van hard werken.

.

.

Meer info over Meneer Kato speelt familie

TitelMeneer Kato speelt familie
Auteur: Milena Michiki Flasar
Genre: literatuur
Uitgever: Cossee
Verschenen: september 2018
Prijs: €19,99

.

Fijn en persoonlijk kopen:

Logo papieren boek
Bestel hier het boek

.

online bij je boekhandel

Logo ebook
Geen ebook aangeboden

.
Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Bekijk ook onze andere tips:

Literatuur | Thriller | YA | Non fictie | Kinderboeken
De 5 boekentips van deze week in overzicht
Meneer Kato speelt familie
Tags:
, , , , , , , , , , , ,