Home > Lady Limbo | Consuelo Roland (BOEKENTIP)
Lady Limbo | Consuelo Roland (BOEKENTIP)
7 juli

Lady Limbo
Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Thriller

Lady Limbo | Consuelo Roland (wekelijkse boekentips)Met zo’n cover kun je bijna denken dat je een boek van Camilla Läckberg oppakt. Consuelo Roland is een thrillerauteur bij Karakter Uitgevers, die flink hun best doen om niet-westerse auteurs een stem te geven in Nederland. Dat lukt ze altijd erg goed, en het zijn stuk voor stuk boeken die aan hoge literaire eisen weten te voldoen. Consuelo Roland is een Zuid-Afrikaanse auteur die al meerdere titels op haar naam heeft staan. Lady Limbo is haar eerste naar het Nederlands vertaalde werk. Binnen de Zuid-Afrikaanse literatuur heeft ze een unieke stijl: de scherpe blik van de toeschouwer en een bijzonder gevoel voor details.

Paola Dante, een ambitieuze carrièrevrouw en in de steek gelaten echtgenote, ligt in coma. Ze staat voor een keuze: gaan of blijven? Binnen één minuut – een verblijf in limbo kan een seconde of eeuwig duren – overweegt ze de omstandigheden waardoor ze op de intensive care terecht is gekomen. Het begon allemaal met een merkwaardig incident in hun jeugd, met een ingewikkelde driehoeksverhouding en een tragisch ongeluk. Lange tijd later komt Daniel terug in haar leven en haalt hij haar over met hem te trouwen. En dan verdwijnt hij op een dag spoorloos, terwijl hij het eten klaarmaakt. Hij lijkt van de aardbodem verdwenen, alsof hij nooit deel heeft uitgemaakt van haar leven.

.

.

Meer over Lady Limbo

TitelLady Limbo
Auteur: Consuelo Roland
Genre: thriller
Uitgever: Karakter Uitgevers
Verschenen: juni 2018
Prijs: €22,99

.

.
Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Bekijk ook onze andere tips:

Literatuur | Thriller | YA | Non fictie | Kinderboeken
De 5 boekentips van deze week in overzicht
Liefde verkennen

 

Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,