Home > Kinderkunstwedstrijd 2017
Kinderkunstwedstrijd 2017
1 mei
  • 28
    Shares

.

..

Na het daverende succes van vorig jaar kon een nieuwe editie natuurlijk niet uitblijven! Hou jij ook zo van tekenen en schilderen? En zou jij jouw werk graag in een echte kunstruimte willen zien hangen? Dat kan: voor deze wedstrijd hebben wij speciaal van 1 augustus 2016 tot en met 2 september 2017 onze BEKroom gereserveerd voor jullie mooiste werk.

.

Onze exposanten zijn bekend!


.

..

Aanmelden

Je kunt meedoen als je tussen de 6 en 16 jaar oud bent. Stuur voor 1 juli 2017 een email naar  info@bekboeken.nl o.v.v. “Kinderkunstwedstrijd” met daarin:

Je naam en leeftijd

Je contactgegevens (adres en telefoonnummer)

De afmetingen van je kunstwerk + welke materialen je hebt gebruikt

Een foto van je kunstwerk

.

De selectie

Dit jaar hebben we twee leeftijdscategorieën: 6 tot en met 11 jaar en 12 tot en met 16 jaar.

Onze juryleden zullen alle inzendingen uitgebreid bekijken. Maandag 10 juli wordt op onze website én onze social media bekend gemaakt wie de genomineerden zijn.

.

Uitgekozen! En nu?

Lever uiterlijk zaterdag 22 juli je kunstwerk in bij Bek Boeken. LET OP! Je kunstwerk moet ingelijst zijn, of een ander ophangmechanisme hebben (bijvoorbeeld één of twee haakjes).

De stemperiode is van maandag 1 augustus tot en met vrijdag 1 september. Alle bezoekers van de BEKroom mogen stemmen op hun favoriete kunstwerk.

.

Feestelijke uitreiking 

Op zaterdag 2 september maken we de winnaars bekend tijdens de feestelijke uitreiking. Dit doen we in de BEKroom in de boekhandel, met een hapje en een drankje en een heleboel plezier.

Er is voor iedere deelnemer een goed gevulde goodiebag. Er zijn dit jaar maar liefst 3 hoofdprijzen: een winnaar in de categorie 6 tot en met 11, een winnaar in de categorie 12 tot en met 16, én we hebben een juryprijs. Deze winnaar wordt gekozen door de boekhandel.

Na afloop mogen alle deelnemers hun kunstwerk weer mee naar huis nemen, waar het vast een mooie plek krijgt midden in de woonkamer. Kun je niet bij de uitreiking zijn? Wij bewaren je kunstwerk, goodiebag en eventuele hoofdprijs tot je wel langs kunt komen.

 

Overzicht data

1 mei 2017: start Kinderkunstwedstrijd

10 juli 2017: bekendmaking genomineerden

22 juli 2017: uiterlijke inleverdatum kunstwerken

1 augustus 2017: start expositie, er kan gestemd worden!

1 september 2017: laatste mogelijkheid om te stemmen

2 september 2017: afsluiting en feestelijke prijsuitreiking

 

Schrijf je snel in, en word onze nieuwe BEKasso!

 

Tags:
, , , , , , , ,