Home > Horen zien zwijgen | J.D. Barker (BOEKENTIP)
Horen zien zwijgen | J.D. Barker (BOEKENTIP)
19 januari

Horen zien zwijgen

Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen we in 5 categorieën een boek dat nieuw binnen is.

.

Thriller

Horen zien zwijgen | J.D. Barker (wekelijkse boekentips)

Titel: Horen zien zwijgen
Auteur: J.D. Barker
Uitgeverij: De Boekerij
Prijs: € 15,99
.

Uitgekozen voor de voorraad omdat

… we hier heel veel van verwachten! Volgens de uitgever is dit hét boek uit hun aanbieding, een thriller waar je ’s nachts van wakker blijft liggen. Natuurlijk hebben we het boek daarom groot ingekocht, om jullie allemaal te kunnen voorzien van een exemplaar. Fans van Lee Child, James Patterson, Jo Nesbo en Lars Kepler kunnen Horen zien zwijgen direct op hun verlanglijst zetten. Niet alleen zijn de recensies lovend, J.D. Barker’s seriemoordenaar wordt zelfs vergeleken met Hannibal Lecter.

Je kent J.D. Barker misschien als co-auteur van Dracul, de Dracula prequel die hij schreef samen met een afstammeling van Bram Stoker. Hij begon als journalist en ghostwriter, en schreef zijn eerste roman (Forsaken) in 2014. Het boek werd een grote hit in de VS, Canada en Groot-Brittannië, maar toch duurde het nog even voor de Nederlandse uitgeverijen hem ontdekten. Er is natuurlijk heel veel thrilleraanbod, dus je moet zeker iets unieks kunnen schrijven. Dit boek verscheen in 2017, en hij heeft net het vervolg uitgegeven. Dus als we Horen zien zwijgen allemaal oppikken, hoeven we niet lang te wachten tot we verder kunnen lezen over detective Sam Porter.

.

Tekst op de cover

Al ruim vijf jaar terroriseert een moordenaar de inwoners van Chicago. Zijn modus operandi is altijd dezelfde: hij straft mensen door hun kinderen te ontvoeren. De volgende dag ontvangen de ouders een pakketje met daarin een oor. De dag daarna volgen de ogen. Ten slotte de tong.

Wanneer bij het lichaam van een verkeersslachtoffer een pakketje met een afgesneden oor wordt gevonden, denkt detective Sam Porter dat dit de moordenaar is die hij zoekt. Hij heeft 72 uur om het laatste slachtoffer te vinden, maar iets blijft aan hem knagen. Was de aanrijding wel een ongeluk? En is de overleden man inderdaad de seriemoordenaar, of loopt de echte nog vrij rond?

.

Koop online via je lokale boekhandel


Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor gratis afhalen in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Bekijk ook onze andere tips:

Literatuur | Thriller | YA | Non fictie | Kinderboeken
De 5 boekentips van deze week in overzicht
Horen zien zwijgen
Tags:
, , , , , , , , ,