Home > Hazels pentakel | Marte Jongbloed (BOEKENTIP)
Hazels pentakel | Marte Jongbloed (BOEKENTIP)
14 april

Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Young Adult

Hazels pentakel | Marte Jongbloed (wekelijkse boekentips)“Urban fantasy” (magie in onze huidige maatschappij) zie je al flink veel bij volwassen fantasy, maar nog niet zo vaak bij YA. Natuurlijk heb je De graces van Laure Eve, en in het Engels is er de ontzettend populaire The Raven Cycle van Maggie Stiefvater. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon meteen met Hazels pentakel beginnen, deel 1 uit de nieuwe Heksenspiegel-serie van Marte Jongbloed. Je krijgt er bovendien leuke goodies bij: een pentakel-bedeltje en een heus Book of Shadows met weetjes en spreuken. De auteur heeft zich grondig verdiept in de wereld van moderne hekserij, en dat vind je zeker terug in Hazels pentakel.

Sinds Hazel een auto-ongeluk heeft gehad, waarbij haar ouders omkwamen, zit ze vol vragen. Waarom ze geen enkele herinnering heeft aan haar jeugd, haar ouders, of dat vreselijke ongeluk. Haar oom wil haar niets over haar verleden vertellen, en ook over hem weet ze maar weinig. Behalve dan dat hij zich steeds agressiever gaat gedragen. Als hij haar in een dronken bui aanvalt, vlucht ze het huis uit. Ze wordt opgevangen door een groep mensen die heksen blijken te zijn. Hazel voelt zich al snel thuis in de wereld van de hekserij, tot ze ontdekt dat haar leven in gevaar is. Waarom heeft een mysterieuze heks het op haar gemunt? Er is maar één manier om erachter te komen: ontdekken wie ze nou echt is.

.

Meer over Hazels pentakel

TitelHazels pentakel
Auteur: Marte Jongbloed
Genre: young adult, urban fantasy
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschenen: april 2018
Prijs: €15,00

.

.

Bestel hier het papieren boek (afhalen in de boekhandel of thuisbezorgen)

.

.
Bestel hier het ebook (direct downloaden).

.

Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,