Home > Exposeren bij Bek Boeken & Bijzonders
Exposeren bij Bek Boeken & Bijzonders
4 april
  • 25
    Shares

Exposeren
Exposeren

Huidige exposant:

 

Thea Scholtens-Remmen

..

Vanaf dinsdag 15 januari zijn de kunstwerken van Thea Scholtens-Remmen te bewonderen in onze BEKroom.

.

.Over Thea:

“Ik ben geboren in Gemert en na wat omzwervingen sinds 43 jaar woonachtig in Veghel. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter. Ook ben ik oma van een kleindochter.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in schilderen: bijna 25 jaar geleden heb ik les genomen bij instituut Pieter Brueghel. Mijn eerste leraar was Henk Arnoldussen, van wie ik de basistechnieken heb geleerd. Omdat ik zowel het schilderen met olieverf als aquarelleren even leuk en interessant vond, heb ik de eerste paar jaren beide beoefend.

De lessen in olieverf heb ik van Henk Arnoldussen gehad. Na 10 jaar hield hij op met lesgeven bij Pieter Brueghel en heb ik nog 2 jaar les gehad van Toon Stalpers.

De lessen in aquarel heb ik van Leny de Kok in Veghel gehad, en later van Feridun Fikri Ugur in Den Bosch. Nadat deze terug ging naar Turkije, heb ik samen geschilderd met de Veghelse Clair Horck.

Sinds 12 jaar schilder ik bovendien bij Simone Boogers in Uden, waarbij ik overwegend werk in acryl.

Voor mijn werk in olieverf en acryl kies ik het liefst abstracte, expressieve onderwerpen, terwijl mijn aquarellen meer gestileerd zijn. Omdat ik vind dat je nooit bent uitgeleerd, probeer ik ook graag dingen uit, zoals stilistische portretten.

Ik hoop nog lang bezig te kunnen blijven met mijn leuke hobby.”

.

Bekijk hieronder een impressie van Thea’s werk

.

.Bekijk de expositie van dinsdag 15 januari tot begin maart

.

Zelf ook exposeren? Neem contact op met Inge Cremers via inge@bekboeken.nl
Exposeren bij Bek Boeken is gratis. De data worden in overleg bepaald en zijn afhankelijk van het aantal reserveringen dat al is gemaakt.

Exposeren

Tags:
, , , , , , , , , , ,