Home > Exposeren bij Bek Boeken & Bijzonders
Exposeren bij Bek Boeken & Bijzonders
4 april
  • 29
    Shares

Exposeren

Huidige exposant:

 

Janske Spoor-Kat

..

Onze expositieruimte is in maart & april van Janske Spoor-Kat. Ze is geboren in Amsterdam (1949) en getrouwd met musicus Leo Spoor. In 1976 zijn ze naar Brabant gekomen. Ze hebben drie jaar in Veghel gewoond alvorens in Schijndel neer te strijken. Hier kregen ze 2 dochters, en hebben ze reeds 4 kleinkinderen.

“Als kind heb ik altijd al veel getekend, maar door omstandigheden heb ik nooit de kunstacademie kunnen volgen. Ik ben in Schijndel schilderlessen gaan volgen bij Adri Frigge (kunstenaar uit St. Oedenrode) en heb momenteel nog les bij Rita van der Laan.

Ik ben graag buiten en maak het liefst lange wandelingen. Vandaar mijn voorliefde voor landschappen. Vooral bomen, water en wolkenluchten, en ook het verschil van de jaargetijden inspireren mij.

Ook schilderen naar aanleiding van een thema of een stuk tekst vind ik erg leuk. Er ontstaan dan meestal abstracte schilderijen. Als wij op vakantie zijn, schilder ik meestal buiten. Dat zijn dan aquarellen of pentekeningen. Altijd ben ik wel met iets bezig.”

.

.

Kom ook Janske’s expositie bewonderen in onze BEKroom. Je vindt onze BEKroom achterin de hobby-/schilderafdeling voorbij de grote houten deuren. Hierboven zag je alvast een voorproefje van haar werk te zien, en het maakt ons in ieder geval al enthousiast voor de rest!

.

Openingstijden van de BEKroom: dezelfde tijden als de openingstijden van de boekhandel. Wanneer de houten deuren open staan kunt u vrij naar binnen lopen en de expositie bewonderen. U kunt vaak ook een berichtje voor de kunstenaar achterlaten en een visitekaartje meenemen. Zijn de houten deuren dicht? Dan wordt er op dat moment helaas vergaderd in de ruimte. Zodra de deuren weer open staan, kunt u weer binnen lopen.

.

Bek, Boeken & Bijzonders biedt ruimte aan kunstenaars om hun eigen werk te exposeren. Of je nu een enthousiaste amateur bent of ervan kunt leven, zo’n platform is een fantastische manier om jezelf gezien te krijgen en werk te verkopen. Iedereen is welkom, en we vinden altijd wel een plaatsje. Meld je dus snel aan en laat jouw werk schitteren in onze mooie BEKroom.

.

 

Neem contact op met Annelieke Heppenhuis via annelieke@bekboeken.nl
Exposeren bij Bek Boeken is gratis. De data worden in overleg bepaald en zijn afhankelijk van het aantal reserveringen dat al is gemaakt.

.

Tags:
, , , , , , , , , , ,