Home > Exposeren bij Bek Boeken & Bijzonders
Exposeren bij Bek Boeken & Bijzonders
4 april
  • 29
    Shares

Exposeren

Huidige exposant:

 

ArtGem

..

Onze expositieruimte is in april & juni van ArtGem. Gemma Smit is het brein achter dit kunstatelier dat hedendaagse kunst presenteert van professionele beeldend kunstenaars. Het werk dat in onze BEKroom hangt is van Gemma zelf. De gepresenteerde werken zijn veelal abstract, soms met een knipoog naar figuratieve vormen maar kenmerken zich vooral door kleurgebruik en hoogwaardige materialen.

Het is de combinatie van kleur en vormgeving waarmee wij mensen proberen te inspireren om kunst als onderdeel van hun leven te willen zien. Door kleur en vormgeving ontstaat er licht en ruimte terwijl bij grafisch werk de omgeving vanuit een andere dimensie wordt belicht.

Gemma Smit: “Kunst kijken is beleven, deel uitmaken van. Als kunstenaar dring ik niet mijn mening op, maar wil ik juist de creativiteit die ieder mens in zich heeft ruimte en voeding geven.

Ik heb me het ambacht kunst te creëren eigen gemaakt en ik geniet van het prachtige proces. Ik droom mijn schilderijen en schilder mijn dromen. De kunst in mijn schilderijen wil ik niet uitleggen, want niets is wat het lijkt. Je mag er van genieten. In jouw fantasie ontstaat de voorstelling zoals deze tijdens het proces bij mij ontstaat.

De inspiratie voor mijn schilderijen vind ik in het essentialisme van De Stijl en het colorisme. In kleur vind ik de essentie van mijn wezen, vastgelegd in mijn kunst. Ook in donker laat ik kleur overheersen: soms een lastige, maar spannende zoektocht.”

.

.

.Kom ook de ArtGem expositie bewonderen in onze BEKroom. Je vindt onze BEKroom achterin de hobby-/schilderafdeling voorbij de grote houten deuren. Hierboven kreeg je alvast een voorproefje van het werk te zien, en het maakt ons zeker enthousiast voor de rest!

.

Openingstijden van de BEKroom: dezelfde tijden als de openingstijden van de boekhandel. Wanneer de houten deuren open staan kunt u vrij naar binnen lopen en de expositie bewonderen. U kunt vaak ook een berichtje voor de kunstenaar achterlaten en een visitekaartje meenemen. Zijn de houten deuren dicht? Dan wordt er op dat moment helaas vergaderd in de ruimte. Zodra de deuren weer open staan, kunt u weer binnen lopen.

.

Bek, Boeken & Bijzonders biedt ruimte aan kunstenaars om hun eigen werk te exposeren. Of je nu een enthousiaste amateur bent of ervan kunt leven, zo’n platform is een fantastische manier om jezelf gezien te krijgen en werk te verkopen. Iedereen is welkom, en we vinden altijd wel een plaatsje. Meld je dus snel aan en laat jouw werk schitteren in onze mooie BEKroom.

.

 

Neem contact op met Inge Cremers via inge@bekboeken.nl
Exposeren bij Bek Boeken is gratis. De data worden in overleg bepaald en zijn afhankelijk van het aantal reserveringen dat al is gemaakt.

.

Tags:
, , , , , , , , , , ,