Home > Exposeren bij Bek Boeken & Bijzonders
Exposeren bij Bek Boeken & Bijzonders
4 april
  • 29
    Shares

Exposeren
Exposeren

Huidige exposant:

 

Kinderkunstwedstrijd 2018

..

Onze expositieruimte is van zaterdag 14 juli tot en met vrijdag 17 augustus gereserveerd voor de Kinderkunstwedstrijd! Deze jaarlijkse kunstwedstrijd voor kinderen (het zit al in de naam) wordt alweer voor de derde keer met groot succes georganiseerd.

Dit jaar doen er 16 kandidaten mee, en de hele expositieperiode mag er op hun kunstwerken gestemd worden. Er zijn maar liefst drie prijzen weg te geven: een hoofdprijs in de categorie 6 t/m 11 jaar, een hoofdprijs in de categorie 12 t/m 16 jaar én een juryprijs!

Iedereen mag stemmen, dus kom vooral langs om dat te doen. Wij slaan elk jaar weer stijl achterover van de prachtige dingen die door deze kinderen & jongeren gemaakt worden, en we kunnen het met recht kunstwerken noemen. Ook dit jaar wordt er alweer druk gespeculeerd in de winkel wie de winnaars zullen gaan worden.

Op zaterdag 18 augustus wordt dit tijdens een feestelijke uitreiking bekend gemaakt. Natuurlijk krijgen alle deelnemers een goed gevulde goodiebag mee (want genomineerd zijn voor de expositie is eigenlijk al een beetje winnen!). Dit jaar zal kinderboekenuitgeverij Lemniscaat bijdragen aan de prijzen: zij geven de meest prachtige kinderkunstboeken uit!

Let op: in de BEKroom wordt bijtijds ook vergaderd. Zijn de houten deuren dicht? Dan vragen we uw begrip de gebruikers op dat moment niet te storen. Zodra de houten deuren weer open staan, kunt u de Kinderkunstwedstrijd bekijken en uw stem uitbrengen.

 

Zelf ook exposeren? Neem contact op met Inge Cremers via inge@bekboeken.nl
Exposeren bij Bek Boeken is gratis. De data worden in overleg bepaald en zijn afhankelijk van het aantal reserveringen dat al is gemaakt.

.

Tags:
, , , , , , , , , , ,