Home > Everless | Sara Holland (BOEKENTIP)
Everless | Sara Holland (BOEKENTIP)
10 februari

Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Young Adult

Everless | Sara Holland (wekelijkse boekentips)Er wordt al veel gehypete rondom Everless, en niet alleen om de mooie cover. Het verhaal zal fans van De selectie van Kiera Cass en Rode koningin van Victoria Aveyard zéker aanspreken! Het is het eerste boek van Blossom Books dat geheel zelfstandig door Lotte is aangekocht, en ze is ontzettend benieuwd wat jullie van haar keuze gaan vinden – alleen daarom zouden we het allemaal al moeten lezen. Everless is het debuut van Sara Holland. Dat kun je hier en daar een beetje in de schrijfstijl zien, maar het leest absoluut lekker weg. Je blijft telkens weer benieuwd naar het grote mysterie achter alle ontwikkelingen. Er komt ook een tweede deel, dat in het Engels Evermore gaat heten (en waarschijnlijk ook hier). Dat zal begin 2019 uitkomen.

Tijd is geld. Zeker in Sempera, waar tijd in je bloed zit en omgezet kan worden naar munten. Hoe rijker je bent, hoe langer je leeft. De familie Gerling is rijk: ze hebben tijd in overvloed door de hoge belastingen die ze eisen van de arme bevolking. Toen Jules Ember klein was, woonde ze met haar vader op Everless , het landgoed van de Gerlings, maar een noodlottig ongeluk dwong hen midden in de nacht te vluchten. Als Jules erachter komt dat haar vader bijna door zijn tijd heen is, weet ze echter dat er maar één ding op zit. Terugkeren naar Everless om daar te werken als dienstmeisje. Het brengt meer gevaar – en verleiding – met zich mee dan Jules zich had kunnen voorstellen. Al snel komt ze dichter bij een bizar, eeuwenoud geheim over het landgoed en zichzelf.

.

Meer over Everless

Titel: Everless
Auteur: Sara Holland
Genre: young adult
Nederlandse uitgever: Blossom Books
Datum van verschijnen: februari 2018
Prijs: €19,99

.

.

Bestel hier het papieren boek (afhalen in de boekhandel of thuisbezorgen)

..

.
Bestel hier het ebook (direct downloaden)

.

.

Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten)

.

 

Tags:
, , , , , , , , , , , , ,