Home > En dan nu het goede nieuws | Franka Hummels & Karin Sitalsing (BOEKENTIP)
En dan nu het goede nieuws | Franka Hummels & Karin Sitalsing (BOEKENTIP)
2 december

En dan nu het goede nieuws
Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Non Fictie

En dan nu het goede nieuws | Franka Hummels & Karin Sitalsing (wekelijkse boekentips)Zo, nu eerst tijd voor leuk nieuws. In december willen we ook weleens iets fijns horen, na het hele jaar ondergesneeuwd te worden door alle slechte berichten. Het lijkt wel alsof de wereld steeds negatiever wordt, en deels is dat ook door de aandacht die we bepaalde berichten geven. De fijne berichten zijn er namelijk wel, maar wordt niet snel met grote kop in de krant gedrukt. Hoog tijd om jezelf even te voorzien van een fijne dosis goed nieuws, voordat we met frisse moed het nieuwe jaar in gaan.

En dan nu het goede nieuws is een verzameling verhalen van journalisten Franka Hummels en Karin Sitalsing. Over bijzondere mensen die haast achteloos en tegen de stroom in een fijne plek maken van hun straat, dorp of wereld. Die daar niets voor terug verwachten, maar gewoon gedreven zijn. Wat drijft hen? Met dit boek krijgen hun verhalen het podium dat ze verdienen: er zijn maar liefst twaalf mooie, verrassende verhalen bijeen gebracht om de lezer te verblijden.

Covertekst

In donkere tijden zijn er altijd mensen die het licht aansteken. Jongeren die vriendschap sluiten met eenzame ouderen. Een grachtensnorkelaar. Vrouwen die een leegstaand dorpshuis omtoveren tot woonhuis voor een vluchtelingengezin. Een veertienjarige schooldirecteur. Een visser die de zee opruimt. En dan nu het goede nieuws verrast met verhalen over alledaagse helden en kleine grote acties.

.

.

Meer info over En dan nu het goede nieuws

TitelEn dan nu het goede nieuws
Auteur: Franka Hummels & Karin Sitalsing
Genre: non fictie, actualiteit
Uitgever: Atlas Contact
Verschenen: oktober 2018
Prijs: €14,99

.

Koop online bij ons:

Logo papieren boek
Bestel hier het boek

.
Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Bekijk ook onze andere tips:

Literatuur | Thriller | YA | Non fictie | Kinderboeken
De 5 boekentips van deze week in overzicht
En dan nu het goede nieuws
Tags:
, , , , , , , , , , , ,