Home > De vrouw in het raam | A.J. Finn (BOEKENTIP)
De vrouw in het raam | A.J. Finn (BOEKENTIP)
10 februari

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Thriller

De vrouw in het raam | A.J. Finn (wekelijkse boekentips)De uitgeverij verwacht veel van De vrouw in het raam van A.J. Finn. (Mocht je willen weten hoe ik dat kan zien: omdat ze duidelijke verwijzingen maken naar het uiterst succesvolle Het meisje in de trein, zowel in coverbeeld als in titel. In de hoop dat de associatie ook jullie aan zal spreken!) Het is bedoeld voor dezelfde groep lezers, die houden van een spannende psychologische thriller met een onverwachte twist. Bovendien staat er een lovende aanbeveling van Gillian Flynn op, die in hetzelfde genre schrijft. Auteur A.J. Finn was voorheen thrillerrecensent en werkte als thrillerredacteur bij een grote uitgeverij in Londen. Hij heeft de kunst persoonlijk af kunnen kijken van grootheden als Karin Slaughter, J.K. Rowling en Nicci French.

Anna Fox woont alleen, verlaat haar huis in New York bijna nooit en werkt als online psycholoog. Ze drinkt de hele dag door, kijkt oude films en bespioneert haar nieuwe buren. Op een nacht denkt Anna te zien hoe de buurvrouw wordt vermoord. Ze belt de politie, maar die vinden geen enkel bewijs. De twijfel slaat meteen toe: heeft ze het wel goed gezien? Wat is waar, en wat is verzonnen? Dreigt er gevaar? Als niets is wat het lijkt, kan Anna zichzelf nog wel vertrouwen?

.

Meer over De vrouw in het raam

Titel: De vrouw in het raam
Auteur: A.J. Finn
Genre: thriller
Nederlandse uitgever: Cargo
Datum van verschijnen: februari 2018
Prijs: €19,99

.

.

Bestel hier het papieren boek (afhalen in de boekhandel of thuisbezorgen)

..

.
Bestel hier het ebook (direct downloaden)

.

.

Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten)

.

Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,