Home > De kleuren van het leven | Lorraine Fouchet (BOEKENTIP)
De kleuren van het leven | Lorraine Fouchet (BOEKENTIP)
7 juli

De kleuren van het leven
Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Literatuur

De kleuren van het leven | Lorraine Fouchet (wekelijkse boekentips)Het is in de zomer zo moeilijk om zware literatuur aan te raden… ook al komt er een enorme zomerlezen tiplijst aan met alleen maar dit soort boeken (deze nog niet, dat pak je mee). Maar we kunnen het niet laten. Die kleuren! Dat verhaal! Vooruit, als wij nog geen genoeg hebben van lekker zomerlezen hebben jullie dat waarschijnlijk ook nog lang niet. Lorraine Fouchet heeft eerder al een boek uitgebracht in Nederland, Het geluk van Lou, dat nu bovendien voor maar €5 te krijgen is. De auteur heeft een aparte combinatie van banen: ze is zowel auteur van lekkere zomerlees-/vakantieboeken, als arts op de spoedeisende hulp. Eén ding is zeker, de persoonlijke verhalen die ze daar hoort weten haar absoluut te helpen haar boeken een hint van hartverwarmende positiviteit mee te geven.

Kim verruilt het pittoreske eiland Groix voor de Cote d’Azur, om als gezelschapsdame in dienst te treden van de steenrijke en dementerende Gilonne. Deze excentrieke bejaarde krijgt wekelijks bezoek van haar zoon, die zeer gesteld is op zijn moeder. Kim raakt gecharmeerd van het duo. Maar dan ontdekt ze dat de echte zoon van Gilonne twee jaar eerder is verongelukt. Wie is deze man die wekelijks op bezoek komt dan? De kleuren van het leven is een heerlijk verhaal over moederschap, ouderdom en vooral: liefde.

.

.

Meer over De kleuren van het leven

TitelDe kleuren van het leven
Auteur: Lorraine Fouchet
Genre: literatuur
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Verschenen: juli 2018
Prijs: €19,99

.

.
Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Bekijk ook onze andere tips:

Literatuur | Thriller | YA | Non fictie | Kinderboeken
De 5 boekentips van deze week in overzicht
Liefde verkennen

 

Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , ,