Home > De buren van nr. 9 | Felicity Everett (BOEKENTIP)
De buren van nr. 9 | Felicity Everett (BOEKENTIP)
4 augustus

De buren van nr. 9
Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Thriller

De buren van nr. 9 | Felicity Everett (wekelijkse boekentips)Ik zou bijna willen beweren dat er niks zo heerlijk smeuïg is als een thriller over je buren. Omdat je er steeds kleine stukjes van meekrijgt zijn we meestal buitengewoon nieuwsgierig naar de manier waarop de buren hun leven leiden. Ze wonen in bijna hetzelfde huis als jij, dezelfde buurt, je weet welke auto ze rijden, of ze kinderen hebben of juist niet. Maar wie zijn deze mensen eigenlijk, die je altijd vrolijk groet en tijdens de buurtbarbecue spreekt, maar langs wie je eigenlijk op leeft? Goede ingrediënten voor een thriller, want de buren blijken in deze “what if”-scenario’s bijna altijd mensen met iets op hun kerfstok te zijn. En bevriend worden met de buren kan je zomaar een wereld binnen slepen die je liever niet had willen kennen.

Sara en Neil hebben sinds kort nieuwe buren, Lou en Gavin. Ze zijn artistiek, hip en sexy. Vergeleken bij hen voelt Sara zich maar gewoontjes. Ze is gevleid wanneer Lou en Gavin aansluiting zoeken, en binnen de kortste keren zijn de twee stellen soulmates. Vele gezellige avonden met wijn, verhalen en geheimen volgen. Hoe meer tijd Sara met Lou en Gavin doorbrengt, hoe meer ze behoefte heeft aan verandering in haar eigen leven. Maar die veranderingen hebben een prijs, en al snel vragen de buren dingen die eigenlijk helemaal niet kunnen. Met verschrikkelijke gevolgen voor hen allemaal.

.

.

Meer over De buren van nr. 9

TitelDe buren van nr. 9 
Auteur: Felicity Everett
Genre: thriller
Uitgever: HarperCollins
Verschenen: juli 2018
Prijs: €15,00

.

.
Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Bekijk ook onze andere tips:

Literatuur | Thriller | YA | Non fictie | Kinderboeken
De 5 boekentips van deze week in overzicht
De buren van nr. 9
Tags:
, , , , , , , , ,