Home > Bumper de politiepup | Koen van Santvoord (BOEKENTIP)
Bumper de politiepup | Koen van Santvoord (BOEKENTIP)
6 oktober
  • 7
    Shares

Bumper de politiepupAnouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Non Fictie

Bumper de politiepup | Koen van Santvoord (wekelijkse boekentips)Hier kregen we al vraag naar voor het boek zelfs maar was aangekondigd door de uitgeverij! Nog voor de zomer kwamen mensen informeren naar de verschijningsdatum van Bumper de politiepup, en nu is het eindelijk zo ver. De meest bekende politiehond van Nederland heeft een eigen boek gekregen. Natuurlijk kennen we hem oorspronkelijk van social media, en als je een beter beeld wilt krijgen van deze stoere crime fighter kun je hem vinden op Youtube, Facebook én Instagram.

Naast een boek over Bumper is dit natuurlijk ook een boek over Stephan: het baasje van Bumper. Want de politiehond doet wel graag alsof hij het grote brein achter de organisatie is, zijn baasje heeft toch ook echt wel iets te zeggen. Het boek is geschreven door Koen van Santvoord, die eerder voor de uitgeverij al drie boeken schreef met boswachter Arjan Postma.

Covertekst

In Bumper de politiepup volg je de opleiding van Bumper op de voet. Van stoere trainingen met de ME tot een bijzonder bezoek aan het Sophia Kinderziekenhuis. Het boek geeft een uniek kijkje achter de schermen van de politiewereld, compleet met nieuw fotomateriaal. Zo leer je Bumper nog beter kennen en leer je samen met Bumper alles wat een echte politiehond moet kunnen.

Het verhaal van Bumper begint wanneer de politie in Rotterdam zelf een pup opleidt tot politiehond. Bumper krijgt direct Stephan als vaste trainer toegewezen en dat blijkt een gouden match. Wanneer een collega vervolgens een foto online zet van een piepjonge Bumper met zijn snuit vast in een Danoontje, gebeurt er iets wonderlijks. De politiehond gaat viral en wordt op slag beroemd. Sindsdien volgen vele duizenden fans zijn avonturen via social media.

.

.

Meer info over Bumper de politiepup

TitelBumper de politiepup
Auteur: Koen van Santvoord
Genre: non fictie
Uitgever: De Boekerij
Verschenen: oktober 2018
Prijs: €19,99

.

Koop online bij ons:

Logo papieren boek
Bestel hier het boek

.
Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Bekijk ook onze andere tips:

Literatuur | Thriller | YA | Non fictie | Kinderboeken
De 5 boekentips van deze week in overzicht
Bumper de politiepup
Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,