Home > BOEKENTIP: Zodiac | Sam Wilson
BOEKENTIP: Zodiac | Sam Wilson
11 augustus

.

.

 

Thriller

ZodiacZodiac is een snelle, verslavende en originele thriller, die zichzelf dankzij een randje fantasie weet te onderscheiden van alle andere seriemoordenaar-verhalen. Auteur Sam Wilson heeft in zijn leven al meerdere televisieprogramma’s geschreven, ontwikkeld en geregisseerd. En dat merk je, want ook in zijn boek is het tempo is hoog, zit het plot zit in elkaar en is er aan sensatie absoluut geen gebrek. In Zodiac draait het allemaal om een samenleving waarin mensen zijn ingedeeld naar hun sterrenbeeld.

Status wordt bepaald bij de geboorte (als je benieuwd bent naar de jouwe: voorin zit een karakterbeschrijving van elk sterrenbeeld. Om even snel naar terug te bladeren als iemand snerend zegt “Mop? Duidelijk een Weegschaal”). Een reeks uitzonderlijke brute moorden zet de hele gemeenschap op zijn kop. Alle ogen zijn gericht op inspecteur Jerome Burton en sterrenkundig profiler Lindi Childs. Samen belanden ze in een duistere geschiedenis van verraad, vergane liefde, gebroken beloften en een verwoestende waarheid die de samenleving dreigt te ontwrichten.

.

Titel: Zodiac
Auteur: Sam Wilson
Genre: thriller
Nederlandse uitgever: House of Books
Datum van verschijnen: juli 2017
Prijs: €16,99 tot en met 26/10/17, daarna €19,99

.

Bestellen / reserveren

   

.Gerecenseerde boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro)

leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar 

Blijf op de hoogte van onze boekentips door je te abonneren rechts bovenin de pagina!

Tags:
, , , , , , , , , , , ,