Home > BOEKENTIP: Verdwenen | Haylen Beck
BOEKENTIP: Verdwenen | Haylen Beck
10 november

.

.

 

Thriller

VerdwenenVerdwenen is een thriller die opvalt omdat het qua beschrijving van de gebaande paden treed. Tegelijkertijd kan ik het alleen omschrijven als een echte, onderhuidse psychologische thriller. Daarvan hebben we er meer dan genoeg die de kwalificatie krijgen, maar tóch is Verdwenen van Haylen Beck anders. Je weet namelijk dat dingen niet kloppen, en je kunt er, net als de hoofdpersoon, niet achter komen hoe het zit. Wat is de waarheid? Misschien ben je zelf gek, misschien zijn anderen het, of wellicht is het een complot. Auteurs als Lee Child en Harlan Coben zijn er helemaal wild van, wat betekent dat liefhebbers van deze boeken Verdwenen ook zeker een kans moeten geven. Haylen Beck is trouwens een pseudoniem van Stuart Neville, die al meerdere prijzen en eervolle vermeldingen heeft ontvangen voor zijn boeken.

Audra Kinney is op de vlucht met haar twee kinderen en probeert zo ver mogelijk weg te komen van haar gewelddadige echtgenoot in New York. In Arizona krijgt ze een stopteken van de politie. De sheriff doorzoekt haar auto en vindt drugs in de achterbak. Hoe vaak Audra ook zegt dat ze de drugs nog nooit heeft gezien, de sheriff luistert niet en ze wordt aangehouden. Nadat ze op het politiebureau is verhoord, blijken haar kinderen daar nooit aan te zijn gekomen. De sheriff houdt bij hoog en laag vol dat ze helemaal geen kinderen bij zich had toen hij haar arresteerde. Haar kinderen staan gemeld als vermist, en Audra is de hoofdverdachte in hun verdwijning…

.

Titel: Verdwenen
Auteur: Haylen Beck
Genre: thriller
Nederlandse uitgever: Uitgeverij Q
Datum van verschijnen: november 2017
Prijs: €19,99

.

Bestellen / reserveren

.Gerecenseerde boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro)

leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar 

Blijf op de hoogte van onze boekentips door je te abonneren rechts bovenin de pagina!

Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,