Home > BOEKENTIP: Tante Geola, De tsaar van eender waar | Mark Tijsmans
BOEKENTIP: Tante Geola, De tsaar van eender waar | Mark Tijsmans
7 oktober

.

.

 

Kinderboeken

Tante GeolaDit ontzettend leuke kinderboek is echt nét verschenen, zodat hij gelukkig nog mee kon komen met de boekentips van deze week. Het past ook wel een beetje in de sfeer van de Kinderboekenweek, met een oud kasteel in een afgelegen dorpje, en een vreemde man die op heksenjacht is. Maar Tante Geola: De tsaar van eender waar is vooral heel léuk. Dat begint al wanneer Bas Bonje Bolleboos thuiskomt om te ontdekken dat zijn ouders op expeditie zijn gegaan. In een brief, want de ouders van Bas zijn niet erg eh… kindvriendelijk, zullen we maar zeggen. Ze zijn zelfs niet naar zijn diploma-uitreiking gekomen!

In de brief leggen ze uit dat hij moet gaan logeren bij een tante van wie hij nog nooit heeft gehoord, tante Geola dus. Ze woont in een heel oud kasteel, Tot Slotte, in een heel klein dorpje waar niemand ooit naartoe wil. Tegelijk met Bas verschijnt er in Krot-Kronkelinge een wel erg vreemde man, die zichzelf de Tsaar van eender waar noemt. Hij is ervan overtuigd dat tante Geola een heks is, en wil haar ontmaskeren. Samen met Tasje, de kleindochter van de Tsaar, kan Bas Bonje voorkomen dat tante Geola op de brandstapel eindigt. Maar dan blijkt dat de Tsaar met zijn gestuntel nog iets veel ergers in gang heeft gezet.

.

Titel: Tante Geola: De tsaar van eender waar
Auteur: Mark Tijsmans
Genre: kinderboek, 10-12 jaar
Nederlandse uitgever: Van Halewyck
Datum van verschijnen: oktober 2017
Prijs: €16,99

.

Bestellen / reserveren

.Gerecenseerde boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro)

leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar 

Blijf op de hoogte van onze boekentips door je te abonneren rechts bovenin de pagina!

Tags:
, , , , , , , , , , , , ,