Home > BOEKENTIP: Een stel verhalen | Tom Hanks
BOEKENTIP: Een stel verhalen | Tom Hanks
7 oktober

.

.

 

Literatuur

Een stel verhalenBlijkbaar kan Tom Hanks het allemaal (en die cover-ontwerper ook, zó zeg). Hij is al dertig jaar een van de grootste filmsterren ter wereld, en met Een stel verhalen bewijst hij plotseling dat hij ook een groot schrijftalent heeft. Hij is een van de grootste boekenliefhebbers van Hollywood, en een fervent verzamelaar van ouderwetse typemachines. Geen wonder dat hij vanzelf begonnen is met het daadwerkelijk schrijven. De korte verhalen getuigen van een hilarische, verrassende en wijze schrijver. Is er dan werkelijk niets dat Tom Hanks NIET kan?

Het literaire debuut bestaat uit 18 korte verhalen, die allemaal op een andere manier zijn opgebouwd. Soms is het een filmscript, of een krantenartikel, of iemand die vrijuit zijn gedachten typt op een oude typemachine die nog blijkt te werken. Zo onderneemt een groepje vrienden een doe-het-zelf poging om naar de maan te reizen. Een ontheemde Bulgaarse dissident probeert voet aan de grond te krijgen in New York. Een man gooit twaalf strikes in één bowlingpartij – een ‘perfect game’ – en doet het vervolgens nog een aantal keer achtereen, tot het gedaan is met zijn oorspronkelijke plezier in het spel. Een stel verhalen is een echte toevoeging voor liefhebbers van korte verhalen, en zelfs de fans die alleen maar een boek van Tom Hanks willen lezen zullen er verliefd op worden.

.

Titel: Een stel verhalen
Auteur: Tom Hanks
Genre: literatuur
Nederlandse uitgever: Atlas Contact
Datum van verschijnen: oktober 2017
Prijs: €21,99

.

Bestellen / reserveren

   

.Gerecenseerde boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro)

leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar 

Blijf op de hoogte van onze boekentips door je te abonneren rechts bovenin de pagina!

Tags:
, , , , , , , ,