Home > BOEKENTIP: Spiegel | Cara Delevingny
BOEKENTIP: Spiegel | Cara Delevingny
2 december

.

.

 

Young Adult

Als je maar vaak genoeg haar naam typt, krijg je het vanzelf in de vingers – zelfs die gekke extra n. Cara Delevingny is tegenwoordig overal waar young adult lezers zich bevinden. Is het niet in een verfilming van John Greens Paper towns, dan is het wel met haar eigen YA boek! Cara Delevingny schreef Spiegel samen met Rowan Coleman – een bestsellerauteur die romans schrijft voor zowel volwassenen als jongeren. Rowan Coleman kennen we hier in Nederland van Twintig regels liefde en Boek voor mijn dochters.  Zoals dat hoort bij hedendaagse YA is het splinternieuwe Spiegel een sterke coming-of-ageroman over identiteit, seksualiteit, vriendschap en verraad. Natuurlijk zal het dankzij Cara’s vele fans en volgers hoe dan ook een succes worden, maar gelukkig is Spiegel ook écht wel lekker lezen!

Red, Leo, Rose en Naomi horen er niet echt bij op school. Het leven is niet bepaald gemakkelijk voor hen, maar de muziek brengt hen samen, en ze hebben hoge verwachtingen van hun band, Mirror Mirror. Tenminste, tot Naomi bewusteloos uit de Theems wordt gehaald en in het ziekenhuis terecht komt. De politie doet het voorval af als een mislukte zelfmoordpoging, maar is dat wel zo? Terwijl Naomi in coma ligt, probeert Red achter de waarheid te komen. Wat volgt is een zoektocht die Reds hele wereld op zijn kop zet. En een aantal duistere geheimen aan het licht brengt. Hoe goed kennen ze Naomi eigenlijk – en elkaar?

.

Titel: Spiegel
Auteur: Cara Delevingny
Genre: young adult
Nederlandse uitgever: HarperCollins
Datum van verschijnen: november 2017
Prijs: €17,99

.

Bestellen / reserveren

   

.Gerecenseerde boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro)

 

Blijf op de hoogte van onze boekentips door je te abonneren rechts bovenin de pagina!

.

Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,