Home > BOEKENTIP: Reis naar het hoge noorden | Mathilda Masters & Georgien Overwater
BOEKENTIP: Reis naar het hoge noorden | Mathilda Masters & Georgien Overwater
19 augustus
  • 4
    Shares

.

.

 

Kinderboeken

De keukenprins van Mocano III - Reis naar het Hoge NoordenHet is bij uitzondering dat we een later deel in een serie als boekentip plaatsen. (Want iedereen heeft natuurlijk echt heel goed geluisterd toen we dat bij het eerste boek deden.) Maar soms heb je een serie die je zo leuk vindt, dat je het niet kunt helpen om er extra aandacht aan te besteden. Zo’n serie is De keukenprins van Mocano. Dit boek is het derde deel, Reis naar het hoge noorden. In het eerste deel leren we de keukenprins kennen, wiens naam we letterlijk moeten nemen. Max is een prins (want zijn vader is de koning van Mocano), maar hij woont bij Kokkie in een kolossale gevangeniskeuken. Als je wilt weten hoe dat zo gekomen is, moet je dat boek eerst even lezen. Maar hè nee, die ken je natuurlijk al. Door naar deel 3!

Wanneer Kokkie een postkaart ontvangt met daarop alleen maar de zin ‘vader is verloren’, begint het avontuur. Kokkie is vastbesloten om naar het hoge noorden af te reizen. Ze gaat haar verdwenen vader opsporen, en Max en Trixie gaan uiteraard mee. Het is het begin van een razend spannende, dolkomische tocht. Vol met verschrikkelijke vikingen, brullende beren en ijdele elanden. De keukenprins van Mocano is een fantasierijke serie, spannend en grappig, met veel illustraties. Het leest lekker weg voor elke fan van De boomhut met 13 verdiepingen en is perfect voor iedereen die ondertussen wel iets meer tekst aan kan.

.

Titel: Reis naar het hoge noorden (De keukenprins van Mocano #3)
Auteur: Mathilda Masters & Georgien Overwater
Genre: kinderboek, 7-9 jaar
Nederlandse uitgever: Lannoo
Datum van verschijnen: augustus 2017
Prijs: €12,50

.

Bestellen / reserveren

.Gerecenseerde boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro)

leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar 

Blijf op de hoogte van onze boekentips door je te abonneren rechts bovenin de pagina!

Tags:
, , , , , , , , , , , ,