Home > BOEKENTIP: Onvergetelijk (Darkest Minds #2) | Alexandra Bracken
BOEKENTIP: Onvergetelijk (Darkest Minds #2) | Alexandra Bracken
6 januari

.

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat nieuw bij ons binnen gekomen is.

.

Young Adult

onvergetelijk darkest minds wekelijkse boekentipsHet is bij uitzondering dat ik een deel 2 in onze boekentips zet (omdat we deel 1 al eens getipt hebben). Maar soms gebeurt het tóch. In dit geval deels omdat in de eerste week van januari weinig tot geen nieuwe boeken uit komen. En deels omdat de serie Darkest Minds van Alexandra Bracken het VERDIENT. Ik sta zo achter deze serie, ik wil hem zoveel mogelijk aan iedereen aan kunnen raden. Het is mijn grote YA favoriet. Uitgeverij Karakter is gelukkig zo vriendelijk om alle drie de delen snel na elkaar uit te brengen: klaar terwijl je leest! Hieronder vindt je een korte introductie op deel 2, en er zitten spoilers in voor deel 1, als je die nog niet gelezen hebt.

Ruby heeft Liams herinneringen aan haar gewist. In ruil voor zijn vrijheid wordt ze nu als soldaat getraind voor de Kinderalliantie. Hier ontmoet ze Cole, de broer van Liam, die haar waarschuwt dat Liam in gevaar is. Tijdens een missie weet Ruby te ontsnappen om hem op te sporen. Een lange, gevaarlijke tocht door een wetteloze wereld. Niet alleen moet ze oppassen voor de bloedhonden en SPE’ers, ook gevangen genomen worden door een groep PSI-jongeren is levensgevaarlijk. Als haar nieuwe Kinderalliantie-team haar opspoort, worden zij ook op sleeptouw genomen. Zij en Ruby’s oude vriendengroep blijven botsen, en Liam weet nog steeds niet wie ze is…

.

Titel: Onvergetelijk (Darkest Minds #2)
Auteur: Alexandra Bracken
Genre: young adult
Nederlandse uitgever: Karakter Uitgevers
Datum van verschijnen: december 2017
Prijs: €19,99

.

.

Bestel hier het papieren boek (afhalen in de boekhandel of thuisbezorgen)

..

.
Bestel hier het ebook (direct downloaden)

.

.

Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten)

.

Tags:
, , , , , , , , , , ,