Home > BOEKENTIP: De moord op Commendatore (deel 1) | Haruki Murakami
BOEKENTIP: De moord op Commendatore (deel 1) | Haruki Murakami
2 december

.

.

 

Literatuur

Haruki Murakami is terug en hóe! Zijn nieuwste verhaal De moord op Commendatore gaat niet in één band verschijnen, maar in twee gebonden delen. Het eerste deel, Een Idea verschijnt, is nu net binnen in de boekhandel. Laat ik beginnen met vertellen dat het er echt prachtig uitziet. Felle kleuren, en de karakteristieke snijwijze van de bladen. Het tweede deel, Metaforen verschuiven, zal op 12 januari komen. We hoeven dus zeker niet lang te wachten, én er is nog een leuke verrassing die ik voor jullie heb. Er is ook een hele mooie verzamelbox die je nu al kunt kopen: in de box zit de hardcover editie van deel 1, een notitieboek, en een voucher voor deel 2. Je koopt de box dus “af”, en in januari kun je met de bon Metaforen verschuiven zo af komen halen. Een echt cadeau voor de feestdagen!

Een zesendertigjarige portretschilder neemt zijn intrek in een oud atelier in de bergen ten zuidwesten van Tokio. Hij is onlangs gescheiden, na zes jaar huwelijk. Behalve door hartzeer wordt hij geplaagd door een painter’s block. Hij hoopt in het afgelegen atelier tot rust te komen en zijn inspiratie terug te vinden, maar het loopt anders. Een mysterieus schilderij lijkt tot leven te komen. Vanuit een heuvel in het bos achter het huis klinkt ’s nachts het geluid van een bel. Een flamboyante buurman biedt hulp, maar hij heeft zijn eigen agenda. Het leidt tot een zoektocht waarin de hoofdpersoon met zijn diepste angsten wordt geconfronteerd.

.

Titel: Moord op de Commendatore (deel 1): Een Idea verschijnt
Auteur: Haruki Murakami
Genre: literatuur
Nederlandse uitgever: Atlas Contact
Datum van verschijnen: november 2017
Prijs: €29,99

.

Bestellen / reserveren

   

.Gerecenseerde boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro)

 

Blijf op de hoogte van onze boekentips door je te abonneren rechts bovenin de pagina!

.

Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,