Home > BOEKENTIP: Lockwood & Co box set | Jonathan Stroud
BOEKENTIP: Lockwood & Co box set | Jonathan Stroud
11 augustus

.

.

 

Young Adult

Lockwood en Co pakket deel 1 t/mNu deel 4 van deze paranormale serie net is verschenen, is dit het perfecte moment voor een binge read van de eerdere delen als je ze nog niet kent. De schreeuwende wenteltrapDe fluisterende schedel en De jongen met de lege ogen (deel 1, 2 en 3) zijn nu voor het eerst samen verschenen in een box set voor een zwaar aantrekkelijke prijs. En ja, kijk maar even hieronder hoe laag hij is. Is dat niet fantastisch? Het wordt echt tijd dat jullie deze serie leren kennen, want het is een wild avontuur met goede vrienden, gekke figuren en gevaarlijke spookverschijningen.

Overdag is er niets aan de hand, maar ’s nachts komen kwade geesten tevoorschijn. Het kleinste, meest ongeorganiseerde (maar zonder twijfel allerbeste) bureau dat op geesten jaagt is Lockwood & Co. Medewerkers: de charismatische eigenaar Anthony Lockwood, boekenwurm George Cubbins en nieuwkomer Lucy Carlyle. De drie krijgen elk deel een moeilijke klus voor de kiezen. In het eerste deel moet het beruchte landgoed Combe Carey Hall spookvrij gemaakt worden. Geen van de vorige geestenjagers is ooit teruggekomen, en de drie moeten al hun talenten inzetten om in leven te blijven. Paranormaal, steampunk, fantasy, YA: spreken deze woorden je aan? Het antwoord is 20 euro.

.

Titel: Lockwood & Co box set (deel 1 t/m 3)
Auteur: Jonathan Stroud
Genre: young adult
Nederlandse uitgever: LS Amsterdam
Datum van verschijnen: augustus 2017
Prijs: €20,00

.

Bestellen / reserveren

   

.Gerecenseerde boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro)

leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar 

Blijf op de hoogte van onze boekentips door je te abonneren rechts bovenin de pagina!

Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,