Home > BOEKENTIP: Het labyrint der geesten | Carlos Ruiz Zafon
BOEKENTIP: Het labyrint der geesten | Carlos Ruiz Zafon
10 november

.

.

 

Literatuur

Het labyrint der geestenHet vierde deel (het slotstuk) van het Schaduw van de wind kwartet is ein-de-lijk verschenen! Een project dat al 11 jaar in de maak is: Schaduw van de wind zelf kwam in het Nederlands in 2006 op de markt. Voor de gelegenheid zijn de andere delen (hier vind je 2 en 3) natuurlijk in een mooie voordeeleditie uitgekomen, zodat je niet alleen kennis kunt maken met de serie, maar het ook in één keer uit kunt lezen. Bofkonten! Maar aan de andere kant – voor ons, degenen die tien jaar gewacht hebben, is het een echte catharsis om Het labyrint der geesten eindelijk beet te kunnen pakken.

Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder, die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke manier bij te staan, maar om van zijn nachtmerries af te komen zal Daniel het mysterie rondom haar dood zelf moeten ontrafelen. Net als hij denkt een stap dichter bij de waarheid te zijn, ontmoet hij de eigengereide Alicia Gris. Een geheime opdracht heeft haar van Madrid naar haar geboortestad Barcelona gebracht, een plek met veel pijnlijke herinneringen. Ze moet de verdwijning van een belangrijke politicus ophelderen en het spoor leidt naar Daniels boekhandel. Hun zoektochten blijken nauw verweven en ze stuiten op een duister complot uit het verleden, dat elke verbeelding tart. Het brengt niet alleen hun eigen leven in gevaar, maar ook dat van hun dierbaren.

.

Titel: Het labyrint der geesten
Auteur: Carlos Ruiz Zafon
Genre: literatuur
Nederlandse uitgever: AW Bruna
Datum van verschijnen: november 2017
Prijs: €29,99

.

Bestellen / reserveren

   

.Gerecenseerde boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro)

leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar 

Blijf op de hoogte van onze boekentips door je te abonneren rechts bovenin de pagina!

Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , ,