Home > BOEKENTIP: De laatste Namsara (Iskari #1) | Kristen Ciccarelli
BOEKENTIP: De laatste Namsara (Iskari #1) | Kristen Ciccarelli
7 oktober

.

.

 

Young Adult

De laatste NamsaraEen YA om van te smullen! De laatste Namsara (Iskari #1) is zo fantasy als fantasy maar kan komen: Het. Gaat. Over. Draken. Het is dan ook zeer toepasselijk vormgegeven met een cover die doet denken aan de (oude) meesters van het fantasygenre, zoals Weis & Hickman of Brandon Sanderson. Alleen de cover maakt al dat je het wilt oppakken om te lezen, maar de inhoud zal je helemaal overtuigen. Het gaat een serie van drie delen worden en is perfect voor fans van Sarah J. Maas en Kristin Cashore.

“In den beginne was de Oude eenzaam. Daarom maakte hij twee metgezellen voor zichzelf. De eerste noemde hij Namsara. De tweede metgezel noemde hij Iskari. Waar Namsara blijdschap en liefde bracht, bracht Iskari dood en verder.”

Asha is niet alleen de dochter van de koning van Firgaard, maar ook de Iskari: de meest gevreesde drakendoder van het land. Dit kan haar echter niet redden van wat haar thuis te wachten staat – een gedwongen huwelijk met de meedogenloze, vreselijke commandant van haar vaders leger. Er is één uitweg, want Asha kan haar vrijheid terugkopen in ruil voor de kop van Kozu. Kozu is de gevaarlijkste draak van Firgaard, ooit verantwoordelijk voor de totale verwoesting van haar stad. Tijdens de jacht ontrafelt Asha een eeuwenoud geheim over het lot van de Iskari en de laatste Namsara. Met behulp van haar geheime vriend Torwin (een slaag die toebehoort aan de familie van haar verloofd) moet Asha achter de waarheid zien te komen. Ook al zet ze daarmee haar eigen leven en dat van Torwin op het spel.

.

Titel: De laatste Namsara (Iskari #1)
Auteur: Kristen Ciccarelli
Genre: young adult
Nederlandse uitgever: Blossom Books
Datum van verschijnen: oktober 2017
Prijs: €19,50

.

Bestellen / reserveren

   

.Gerecenseerde boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro)

leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar 

Blijf op de hoogte van onze boekentips door je te abonneren rechts bovenin de pagina!

Tags:
, , , , , , , , , , ,