Home > BOEKENTIP: De laatste meisjes | Riley Sager
BOEKENTIP: De laatste meisjes | Riley Sager
7 oktober

.

.

 

Thriller

De laatste meisjesNog nooit van Riley Sager gehoord? Dat kan goed kloppen: de naam is een pseudoniem, en De laatste meisjes is ook meteen het eerste boek van de auteur. Het heeft al aanbevelingen van Karin Slaughter en Stephen King te pakken (waarvan de laatste het een van de beste boeken van 2017 noemde), en is vertaald in maar liefst 20 landen. Tijd voor ons om ook kennis te maken met Riley Sager en De laatste meisjes. Een psychologische thriller waarbij het net zich steeds strakker om de hoofdpersoon trekt, en de lezer op het puntje van zijn of haar stoel door zal blijven lezen.

Eerst waren het er drie. De pers noemt ze de ‘Final Girls’: Quincy, Sam en Lisa, een beruchte groep waar niemand toe wil behoren. Ze zijn de enige overlevenden van drie verschillende massamoorden – voor altijd met elkaar verbonden vanwege hun verleden. Maar wanneer Lisa onder verdachte omstandigheden overlijdt en Sam plotseling bij Quincy op de stoep staat van haar New Yorkse appartement, realiseert Quincy zich dat ze Sam en Lisa eigenlijk nauwelijks kent. Kan ze Sam vertrouwen?

.

Titel: De laatste meisjes
Auteur: Riley Sager
Genre: thriller
Nederlandse uitgever: Ambo | Anthos
Datum van verschijnen: oktober 2017
Prijs: €20,00

.

Bestellen / reserveren

   

.Gerecenseerde boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro)

leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar 

Blijf op de hoogte van onze boekentips door je te abonneren rechts bovenin de pagina!

Tags:
, , , , , , , , ,