Home > BOEKENTIP: Je kunt het! | Ole Könnecke
BOEKENTIP: Je kunt het! | Ole Könnecke
11 augustus

.

.

 

Kinderboeken

Je kunt het!Van dit prentenboek genieten we echt van begin tot eind, we zijn er in de boekhandel allemaal fan van. De verhalen van Ole Könnecke zijn namelijk doorspekt met een droge humor die ook ouders erg zal aanspreken. Om nog niet eens te spreken van de gestileerde illustraties, die werkelijk van de pagina af spatten. Tijdens de inkoopbeurs worden prentenboeken altijd getoond door de vertegenwoordigers en bladeren we er samen doorheen, maar Je kunt het! heb ik me gewoon helemaal laten voorlezen: zo makkelijk is het om jezelf in dit verhaal te verliezen.

Het gaat over Bert. Bert de vogel. Hij staat op een tak en moet de grote sprong gaan wagen, maar toch heeft hij heeft er zo zijn bedenkingen over. Hoe goed hij zichzelf lichamelijk en geestelijk ook heeft voorbereid. Als hij terug de tak op loopt denken we dat hij een aanloopje neemt, maar nee! Het is gewoon uitstelgedrag. Maar dan krijgt hij door aanmoediging van beneden de geest, en duikt hij van de tak. Het is pas als we “plons” horen dat we erachter komen dat Bert helemaal niet leerde vliegen. Vliegen kan hij al – nee, hij dook vanaf een springplank in het water! Al zijn vrienden juichen hem toe, want ze wisten wel dat Bert het kon. Een heel leuk prentenboek om gewoon zo voor te lezen, maar ook erg leuk voor kinderen die net leren zwemmen.

.

Titel: Je kunt het!
Auteur: Ole Könnecke
Genre: kinderboeken, prentenboek
Nederlandse uitgever: Lemniscaat
Datum van verschijnen: juli 2017
Prijs: €11,95

.

Bestellen / reserveren

.Gerecenseerde boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro)

leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar leugenaar 

Blijf op de hoogte van onze boekentips door je te abonneren rechts bovenin de pagina!

Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , ,