Home > BOEKENTIP: De geluksmachine | Erwin Wijman
BOEKENTIP: De geluksmachine | Erwin Wijman
10 juni

.

.

Non Fictie

De geluksmachineHou op met die afgunst elke keer wanneer je je droomauto voorbij ziet rijden, het wordt tijd om toe te geven aan je dromen en gewoon die auto te kopen die je hebben wilt. Niks geen smoesjes van te duur, te decadent, te veel schuldgevoel. Levenslang rijplezier, dat is wat je eraan overhoudt! En dit boek laat je precies zien dat de auto die je rijdt, zeer waarschijnlijk niet de auto is die je wilt.

Auto’s roesten niet meer, maar automobilisten nog steeds. We zitten allemaal vastgeroest in onze autokeuze. Braaf nemen we wat onze buurman, partner, moeder, baas of collega rijdt: bekend, conformistisch. Stop ermee, kies je droomauto, en wordt gelukkig! Het is helemaal niet moeilijk. Alles wat je hoeft te doen, is de auto aan jezélf verkopen. Daar is moed voor nodig, en daar helpt autosociopsycholoog (ja, het bestaat) Erwin Wijman je bij. Maak een eind aan statusangst, kuddegeest en leukeautovrees. Je zit er niet voor niets de hele dag in. En meer van je auto houden, betekent ook meer van jezelf houden.

.

Titel: De geluksmachine
Auteur: Erwin Wijman
Genre: non fictie
Nederlandse uitgever: Haystack
Datum van verschijnen: juni 2017
Prijs: €16,50

.

Bestellen / reserveren

.Gerecenseerde boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro)

.

Blijf op de hoogte van onze boekentips door je te abonneren rechts bovenin de pagina!

Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,