Home > BOEKENTIP: De dorst | Jo Nesbo
BOEKENTIP: De dorst | Jo Nesbo
10 juni

.

.

Thriller

De dorstSlinger jezelf aan de beademing, want HARRY HOLE IS EINDELIJK TERUG! Na die laatste enorme cliffhanger liet Jo Nesbo zijn fans in het ongewisse of Harry Hole ooit nog terug zou keren. Tussendoor schreef hij De zoon, de duologie Bloed op sneeuw en Middernachtzon, en ook nog een nieuw deel in de kinderboekenreeks van Dr. Proktor. In de tussentijd hoorden we niets over Harry Hole, tot een paar maanden geleden het verlossende woord kwam: er komt een nieuw deel! En dat nieuwe deel, De dorst, is eindelijk hier. Jo Nesbo laat Harry zelf nog even in de proloog zijn afwezigheid adresseren, want net zoals wij heeft hij een paar jaar afstand moeten nemen.

De politie vindt het lichaam van een vrouw; een Tinder-date werd haar fataal. Haar verwondingen wijzen erop dat er een bijzonder agressieve moordenaar aan het werk is, een moordenaar die bij haar thuis op haar wachtte. De druk van de media wordt steeds groter, en de politie weet dat er maar één man is die deze zaak kan oplossen. Maar Harry Hole weigert terug te keren naar de plek waar hij ooit bijna alles verloor wat hem lief was. Tot hij een verband vindt tussen de moordenaar en de enige zaak die hij niet tot een goed einde bracht. Wanneer er een nieuw slachtoffer wordt gevonden, weet Harry dat er geen weg terug meer is en dat hij zijn aartsvijand opnieuw onder ogen moet zien.

.

Titel: De dorst
Auteur: Jo Nesbo
Genre: thriller
Nederlandse uitgever: De Bezige Bij
Datum van verschijnen: juni 2017
Prijs: €22,50

.

Bestellen / reserveren

   

.Gerecenseerde boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro)

.

Blijf op de hoogte van onze boekentips door je te abonneren rechts bovenin de pagina!

Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,