Home > BOEKENTIP: Aristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universum | Benjamin Alire Sáenz
BOEKENTIP: Aristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universum | Benjamin Alire Sáenz
10 juni

.

.

Young Adult

Een titel die zowel lang als langverwacht is! In het buitenland heeft Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum al veel bewondering gekregen, en is het een van de meest gelezen YA boeken. Het heeft er ook even de tijd voor gehad, want het kwam namelijk in 2012 al uit Amerika. Uitgeverij BlossomBooks maakt zich sterk voor diversiteit, kiest boeken die een prachtige boodschap hebben en waarvan het verhaal je je hele leven bij zal blijven. Zo’n boek is Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum. Als je wilt weten hoe prachtig uitgever/eigenaar Myrthe Spiteri dit boek vindt, lees dan vooral haar voorwoord in deze bijzonder mooie hardcover editie.

Aristoteles is een eenzame, boze tiener die misschien wel iets te veel over de wereld nadenkt. Dante is een eigenwijze betweter die het liefst de hele dag zonder schoenen rondloopt. Als ze elkaar bij het zwembad tegenkomen, lijken ze niets met elkaar gemeen te hebben – behalve het feit dat ze allebei vernoemd zijn naar oude filosofen. Toch ontstaat er een bijzondere vriendschap, zo eentje die levens verandert. En dankzij hun vriendschap ontdekken Ari en Dante wie ze zijn, en wie ze willen worden.

.

Titel: Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum
Auteur: Benjamin Alire Sáenz
Genre: young adult, contemporary
Nederlandse uitgever: BlossomBooks
Datum van verschijnen: juni 2017
Prijs: €18,99

.

Bestellen / reserveren

.Gerecenseerde boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro)

.

Blijf op de hoogte van onze boekentips door je te abonneren rechts bovenin de pagina!

Tags:
, , , , , , , , , , , , ,