Home > Boeken > Spanning

Spanning

20170823_162009

VOOR ONZE THRILLERS GELDT GEEN KORTE SPANNINGSBOOG

 

Bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS investeren we in een goed thrilleraanbod, want onze klanten kunnen er geen genoeg van krijgen! We zorgen voor hoge stapels als een van onze favorieten weer een vervolgdeel heeft, of een nieuwe veelbelovende auteur op het punt staat te debuteren. We houden de trends bij, maar we hebben ook aandacht voor minder bekende titels. Want met de plots die wij soms lezen, verdienen deze boeken ook absoluut de aandacht van “onze” thrillerliefhebbers.

Met drie volle kasten en een grote displaytafel kunnen we heel Veghel voorzien van de allerbeste, allermooiste, en best-bij-hun-passende thriller. En dat is maar goed ook, want de boeken zijn vaak niet aan te slepen. We kunnen er niet omheen: Veghel is DOL op spanning, en wij voorzien jullie graag.

 

THUISBEZORGEN WAAR JE BIJ STAAT

Is het boek waar je naar op zoek bent toch niet op voorraad? Wij bestellen het graag voor je. De meeste boeken zijn binnen 24 uur leverbaar en kun je de volgende dag al ophalen bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS.

Kom je niet uit de buurt of heb je morgen geen tijd? Wij laten je boek net zo snel aan huis bezorgen. Geen probleem voor ons!

 .
READR

Dankzij de Readr-app wordt het maken van verlanglijstjes, het bijhouden van je aankopen & het digitaal beheren van je boekenbonnen wel heel gemakkelijk. Download de app, stel BEK, BOEKEN & BIJZONDERS in als je favoriete boekhandel en ontvang meteen tips, nieuws en evenementinformatie.

Bovendien kun je de Readr-kaart koppelen in onze webshop: dat betekent dat er zelfs onder de 15 euro géén verzendkosten zijn bij thuisbezorgen.

Afleiding is het brood van de schrijver- Remco Campert