Home > Boeken > Reizen

Reizen

20171115_160540

DE HELE WERELD AAN JE VOETEN BIJ BEK, BOEKEN & BIJZONDERS

.

De reisafdeling laat je dromen van verre landen, indrukwekkende steden en betoverende vergezichten. Het reisplezier begint immers al thuis aan de tafel: plannen, dromen, uitstippelen. Bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS komen we graag tegemoet aan je reislust met reisboeken en -verhalen in alle soorten en maten.

Natuurlijk hebben we een uitgebreide selectie in reisgidsen, zowel Nederlands- als Engelstalig. Van Lonely Planet tot Capitool, van National Geographic tot Dominicus. Of toch liever misschien een kleinere stedengids, zoals de 100% reeks, de ANWB Extra en de kleine Capitool?

Ook hebben we wegenkaarten, wegenatlassen, wandelkaarten en fietskaarten van over de hele wereld. En wat denkt u van een mooie travel journal, of een reisverhaal? Niets brengt de reiziger zo in de stemming als lezen over het land of de stad die ze gaan bezoeken. Ook hebben we wereldbollen en grote plano wereldkaarten.

U vindt de afdeling reizen aan de rechterkant van de winkel bij binnenkomst. Tussen Simon Lévelt en onze luxe schrijfwaren in. Zo kunt u meteen een mooie pen kopen om uw reisverslag vast te leggen, of een koffie of thee uit het land van bestemming te kopen. Dat brengt een mens pas echt in de stemming om te gaan reizen!

.

THUISBEZORGEN WAAR JE BIJ STAAT

Is het boek waar je naar op zoek bent toch niet op voorraad? Wij bestellen het graag voor je. De meeste boeken zijn binnen 24 uur leverbaar en kun je de volgende dag al ophalen bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS.

Kom je niet uit de buurt of heb je morgen geen tijd? Wij laten je boek net zo snel aan huis bezorgen. Geen probleem voor ons!

.

READR

Dankzij de Readr-app wordt het maken van verlanglijstjes, het bijhouden van je aankopen & het digitaal beheren van je boekenbonnen wel heel gemakkelijk. Download de app, stel BEK, BOEKEN & BIJZONDERS in als je favoriete boekhandel en ontvang meteen tips, nieuws en evenementinformatie.

Bovendien kun je de Readr-kaart koppelen in onze webshop: dat betekent dat er zelfs onder de 15 euro géén verzendkosten zijn bij thuisbezorgen.

Goede literatuur bezit het vermogen ons met andermans ogen te laten zien.- Gerrit Komrij