Home > Boeken > Literatuur

Literatuur

Bek, Boeken & Bijzonders - slider - contact

VERHALEN IN ALLE SOORTEN EN MATEN, DÁT IS LITERATUUR VOOR ONS

 

Wij houden van boeken: daar kunnen we bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS niet omheen. Daarin maken we geen onderscheid, want wat de een een beproeving vindt, is voor de ander heerlijk lezen. Wij proberen onze fictie dan ook altijd zo breed mogelijk in te kopen, zodat er meer dan genoeg keus is voor al die verschillende lezers onder ons. Niet alleen de Bestseller60, maar juist een zo breed en divers mogelijk aanbod. Dat maakt BEK, BOEKEN & BIJZONDERS perfect voor snuffelen en ontdekken: de mooiste boeken die je leest zijn vaak boeken waarvan je het totaal niet had zien aankomen.

En dat betekent ook dat onze medewerkers je graag advies en tips geven. Wij houden van boeken, en daar maken we je graag deelgenoot van. Reken maar op een enthousiast verhaal over onze nieuwste ontdekkingen en persoonlijke favorieten. Of je nu voor jezelf een boek zoekt dat bij je stemming past, of een cadeau voor iemand die je eigenlijk helemaal niet zo goed kent. Wij weten je voor elke gelegenheid een aantal mooie opties te geven.

Zo maken we het kiezen wel een beetje moeilijk, want we laten je verlanglijst alleen maar groeien!

 

THUISBEZORGEN WAAR JE BIJ STAAT

Is het boek waar je naar op zoek bent toch niet op voorraad? Wij bestellen het graag voor je. De meeste boeken zijn binnen 24 uur leverbaar en kun je de volgende dag al ophalen bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS.

Kom je niet uit de buurt of heb je morgen geen tijd? Wij laten je boek net zo snel aan huis bezorgen. Geen probleem voor ons!

 

READR

Dankzij de Readr-app wordt het maken van verlanglijstjes, het bijhouden van je aankopen & het digitaal beheren van je boekenbonnen wel heel gemakkelijk. Download de app, stel BEK, BOEKEN & BIJZONDERS in als je favoriete boekhandel en ontvang meteen tips, nieuws en evenementinformatie.

Bovendien kun je de Readr-kaart koppelen in onze webshop: dat betekent dat er zelfs onder de 15 euro géén verzendkosten zijn bij thuisbezorgen.

Een boek gaat over wat je er zelf uithaalt. Niet over wat de schrijver belangrijk vindt.- Thea Beckman