Home > Boeken > Anderstalig
20170928_161340

JEZELF IN EEN ANDERE TAAL VERMAKEN?

.

Dat kan bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS! We vinden het belangrijk om onze doelgroep ook te kunnen voorzien in anderstalig, en daarbij de mooiste boeken uit te kiezen. Het grootste gedeelte van deze twee boekenkasten is Engels. Wekelijks wordt de kast aangevuld met nieuwe, goedlopende titels.

Daarnaast hebben wij een klein assortiment in anders-dan-Engels-anderstalig: boeken in het Frans, Duits en het Spaans. We kunnen deze ook op aanvraag  bestellen vanuit het buitenland: aarzel dus niet om ons naar je favoriete titel te vragen!

.

THUISBEZORGEN WAAR JE BIJ STAAT

Is het boek waar je naar op zoek bent toch niet op voorraad? Wij bestellen het graag voor je. Goedlopende Engelstalige titels zijn al binnen 24 uur leverbaar en kun je de volgende dag komen ophalen bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS. Uit het buitenland doorbestelde titels ontvangen we doorgaans binnen 4-5 werkdagen.

Kom je niet uit de buurt of heb je morgen geen tijd? Wij laten je boek (indien mogelijk) zelfs aan huis bezorgen. Geen probleem voor ons!

.

READR

Dankzij de Readr-app wordt het maken van verlanglijstjes, het bijhouden van je aankopen & het digitaal beheren van je boekenbonnen wel heel gemakkelijk. Download de app, stel BEK, BOEKEN & BIJZONDERS in als je favoriete boekhandel en ontvang meteen tips, nieuws en evenementinformatie.

Bovendien kun je de Readr-kaart koppelen in onze webshop: dat betekent dat er zelfs onder de 15 euro géén verzendkosten zijn bij thuisbezorgen.

A reader lives a thousand lives. A man who never reads only lives one.