Home > Body positive power | Megan Jayne Crabbe (BOEKENTIP)
Body positive power | Megan Jayne Crabbe (BOEKENTIP)
7 juli
  • 27
    Shares

Body positive power
Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Non Fictie

Body positive power | Megan Jayne Crabbe (wekelijkse boekentips)Het is zó enorm tijd voor dit boek, ik kan het niet eens uitdrukken in woorden. De hashtag #bodypositivity heeft al bijna twee miljoen hits op Instagram, en steeds meer vrouwen laten zichzelf zien zoals ze zijn. Zonder filter, zonder hun onvolkomenheden te verbergen – want wees eerlijk, we hebben ze echt állemaal. Dat vindt auteur Megan Jayne Crabbe ook, die onder de naam @bodyposipanda elke dag aan haar miljoen volgers laat zien dat je lichaam geen vijand is (wat ze zelf op de harde manier geleerd heeft), en tevreden kunt zijn met wie je bent. Omarm je lichaam letterlijk en figuurlijk, want dat verdient het wel. Body positive power laat je zien hoe het moet!

We zijn goed zoals we zijn. Megan Jayne Crabbe ontwikkelde al op haar vijfde problemen met haar zelfbeeld, en werd op haar 14e gediagnosticeerd met anorexia. Na haar herstel begon een eindeloze periode van diëten, binge-eten, afvallen en weer aankomen, tot ze de body positivity-beweging ontdekte. We zijn er zo van overtuigd geraakt dat geluk alleen maar mogelijk is op je streefgewicht, of met perfect gladde huid – we zien ons lichaam als een probleem. Ondersteund door wetenschappelijke onderzoeken pleit Megan er met humor en no-nonsense voor om élke lichaamsvorm te vieren. We zeggen het tegen iedereen, jong en oud, vrouw of man: hou van jezelf! <3

.

.

Meer over Body positive power

TitelBody positive power
Auteur: Megan Jayne Crabbe
Genre: non fictie, gezondheid
Uitgever: Blossom Books
Verschenen: juli 2018
Prijs: €19,99

.

.
Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Bekijk ook onze andere tips:

Literatuur | Thriller | YA | Non fictie | Kinderboeken
De 5 boekentips van deze week in overzicht
Liefde verkennen

 

Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,