Home > Bijzonders > Luxe schrijfwaren

Vulpennen

Vulpennen - 8

KOM NAAR BEK, BOEKEN & BIJZONDERS VOOR AL JE LUXE SCHRIJFWAREN!

 

VULPENNEN

BEK, BOEKEN & BIJZONDERS heeft een prachtig assortiment (vul-)pennen in huis. Daarnaast kun je bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS terecht voor verschillende soorten en formaten vullingen en mooie schrijfwaren om je pen direct te kunnen gaan gebruiken. Wij werken met de merken PARKER, WATERMAN, CARAN D’ACHE en MONTBLANC.

 

SCHRIJFWAREN

Om je pen daadwerkelijk op papier te zetten heeft BEK, BOEKEN & BIJZONDERS heeft, naast een assortiment vulpennen, balpennen en rollerballs, ook een grote voorraad notitieboekjes (Moleskine en Paperblanks) en schrijfmappen (Samsonite, Van der Spek Lederwaren). Ook op zoek naar adressenboekjes, schriften, schrijfblokken, mappen en snelhechters? Je vindt de meest uiteenlopende kantoorartikelen op onze kantoorafdeling of via www.BEKoffice.nl.

 

TIP!

De rollerball maakt gebruik van dezelfde techniek als de balpen, maar schrijft vele malen dunner. Daarnaast maken ze gebruik van inkt op waterbasis, terwijl balpennen schrijven met inkt op basis van olie. Ben je een fijnschrijver en hou je van stijlvolle, elegante pennen? Dan vind je zeker een geschikte pen uit ons rollerball assortiment! Wij geven graag advies.

 

EN OOK….

Eigenlijk is je etui niet compleet zonder een vulpotlood. Met een vulpotlood hoef je nooit meer te worstelen met een puntenslijper en door het ergonomische ontwerp zal het bijna voelen alsof je een vulpen in de hand hebt. Maak een keuze uit PARKER, WATERMAN, MONTBLANC en CARAN D’ACHE.