Home > Bijzonders > Koffie & thee

Koffie & Thee

Koffie - 5

WAT PAST BETER BIJ EEN GOED BOEK DAN EEN HEERLIJKE KOP KOFFIE OF THEE?

.

KOFFIE & THEE

Bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS hebben wij een uitgebreid assortiment in koffie en thee staan van ons huismerk Lekker BEKske. Onze specialisten adviseren je graag over de fijne keuze aan koffiebonen, die van over de hele wereld verzameld zijn om in jouw koffiekop terecht te komen. Je kunt de bonen kopen per 250 gram, 500 gram of 1 kilo. En indien gewenst kunnen we de bonen ook alvast voor je malen.

Daarnaast kun je hier terecht om de lekkerste thee uit te zoeken die je kunt vinden – maar niet té snel. Juist door de brede ervaring in vergelijken, ruiken en proeven die wij bieden zal het moeilijk kiezen worden! Ook onze thee is gebruiksklaar voor je verpakt.

 

SERVIES

Ook hebben we een uitgebreide keuze aan serviesgoed bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS. Ben je op zoek naar een nieuwe koffiepot of theeketel? Of misschien kopjes, schotels, theeglazen, mokken of etagères? Maatlepels, onderzetters of houders? We hebben het allemaal! Met dit aanbod is het bijna onmogelijk om weg te gaan zonder die leuke, nieuwe aanwinst voor je keuken of woonkamer. Pas op: veroorzaakt grote jaloezie bij je gasten!

 

ZOETWAREN

Bij een goede kop koffie of thee hoort natuurlijk iets lekkers! Daarom hebben we bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS ook een mooie selectie aan zoetwaren in de winkel. Denk aan luxe chocolade van over de hele wereld, nougat, siroop voor in je koffie en verschillende soorten koekjes. Probeer vooral ook de verschillende noten of koffiebonen overgoten met chocola. Daar hebben we vaak een schaaltje van staan bij de kassa om uit te proberen, en ze zijn zwáár verslavend. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben als je met het hele assortiment naar huis gaat!