Home > Belofte maakt schuld | Sarah Pinborough (BOEKENTIP)
Belofte maakt schuld | Sarah Pinborough (BOEKENTIP)
8 juni

Belofte maakt schuld
Anouks boekentips | Wekelijkse boekentips

Elke week tippen wij in 5 categorieën een boek dat we nieuw binnen hebben.

.

Thriller

Belofte maakt schuld | Sarah Pinborough (wekelijkse boekentips)Sarah Pinborough is van alle markten thuis. Of liever gezegd: twee, en ze is in beide heel erg goed. Ze schrijf zowel YA als thrillers voor volwassenen. De boeken verschijnen gewoonlijk om en om, en nu is het weer de beurt aan een goede, stevige thriller voor volwassenen: Belofte maakt schuld. Sarah Pinboroughs verhalen worden gekenmerkt door een goed in elkaar gezet plot – uiteindelijk zit het nooit zoals je denkt. Ze weet haar personages op meesterlijke wijze te beschrijven, zodat je steeds weer op het verkeerde been wordt gezet. Haar volwassen thrillers zijn perfect voor lezers van Harlan Coben, Henning Mankell, Esther Verhoef en Camilla Lackberg.

Lisa leidt een rustig leven. Als alleenstaande moeder heeft ze alle aandacht voor de opvoeding van haar zestienjarige dochter Ava. Ava wordt echter moe van haar overbezorgde moeder. Ze wil het leven van een normale tiener, maar haar moeder zou helemaal gek worden als ze wist dat ze een vriendje heeft gevonden. Iemand die haar bijzonder en gewild laat voelen. Lisa’s beste vriendin Marilyn, die zo haar eigen problemen heeft, hoopt dat Lisa een keer ontdooit en weer gaat daten. Maar Lisa houdt mannen op een afstand. Ze praat zo min mogelijk over haar verleden, of Ava’s afwezige vader. Bovendien krijgt ze de laatste tijd signalen uit datzelfde verleden, waar ze nerveus van wordt. Lisa heeft namelijk ooit een belofte gedaan, en die gebroken. Dat verraad is noch vergeten, noch vergeven – en nu wil iemand daarvoor wraak.

.

.

Meer over Belofte maakt schuld

TitelBelofte maakt schuld
Auteur: Sarah Pinborough
Genre: thriller
Uitgever: The House of Books
Verschenen: mei 2018
Prijs: €19,99

.

.
Getipte boeken zijn altijd op voorraad. Zie je geen kans om langs te komen? Bestel hierboven! In onze webshop kun je kiezen voor reserveren in de winkel, of thuisbezorgen (direct leverbaar is al binnen 24u in huis, en geen verzendkosten vanaf 15,- euro. Als je je Readr nummer koppelt, betaal je helemaal geen verzendkosten).

.

Bekijk ook onze andere tips:

Literatuur | Thriller | YA | Non fictie | Kinderboeken
De 5 boekentips van deze week in overzicht

.

 

Tags:
, , , , , , , , , , ,