Home > Bek Boekenclub YA
Bek Boekenclub YA
6 juli
  • 27
    Shares

Bek Boekenclub YA


.

Kom ook naar onze maandelijkse YA leesclub

.
Ben jij ook helemaal gek van YA? Mag het van jou allemaal, zowel contemporary/hedendaags als fantasy? Dan zit je bij onze YA Boekenclub helemaal goed. Eén keer per maand gaan we met z’n allen rond de tafel om onze liefde voor boeken te delen. Je hoeft er niet vanaf het allereerste uur al bij te zijn geweest om met ons mee te doen: meld je op elk gewenst moment eenvoudig aan via het onderstaande formulier en dan zien we je bij de volgende bijeenkomst.
.

Elke maand een boekbespreking

Eens per maand komen we gezellig bij elkaar om het boek te bespreken dat die maand centraal staat. We kiezen tijdens de bijeenkomsten welk boek we de volgende keer gaan lezen. We zorgen er bovendien voor dat we het boek op voorraad nemen, zowel in het Nederlands als in het Engels.

In de maand waarin je leest krijg je van ons een update om je enthousiast te houden. Interviews met de auteur, leuke weetjes, misschien zelfs wel de aankondiging van een verrassing tijdens de bijeenkomst…

Tijdens de bijeenkomst proberen we jullie op zoveel mogelijk goodies te trakteren. Daarvoor gaan we bedelen bij de uitgeverijen, dus als je verzoekjes hebt voor een bepaalde boekenlegger of vooruithoofdstukken: laat het ons weten! We gaan er elke bijeenkomst iets leuks van maken, dus verwacht goede discussiepunten, een live quiz (en iets te winnen), en tips voor nieuwe boeken als je het boek van de maand echt súpertof vond.
.

Onze eerstvolgende bijeenkomst

Onze derde bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdagavond 31 oktober van 19.00-20.30 uur bij Bek, Boeken & Bijzonders. We bespreken Zwartspreuk van Claudia Gray, in het Nederlands uitgegeven bij HarperCollins.

.
Zwartspreuk.

Nadia stamt af van heksen. De magische krachten die ze heeft, worden overgebracht van moeder op dochter, maar wanneer haar moeder van de ene op de andere dag vertrekt en haar gezin achterlaat, is Nadia nog maar half ingewijd in de magie. En dat terwijl ze die krachten al snel hard nodig heeft!   Om een nieuwe start te maken, gaan Nadia en haar vader verhuizen, maar zodra ze hun nieuwe woonplaats in rijden, voelt ze dat er iets mis is. Het is overduidelijk voor haar dat er duistere krachten aan het werk zijn in Captive’s Sound, maar hoe kan zij er in haar eentje iets aan doen?   Dan krijgt ze gelukkig hulp van een knappe, geheimzinnige jongen, die beweert dat er een vloek op zijn familie rust…
.

Extra bijeenkomst

Op woensdagavond 14 november hebben we een extra bijeenkomst van de Bek Boekenclub YA omdat auteur Anna van Praag langs komt. Hiervoor lezen we haar boek Hoe groot is de liefde. Het boek is uitgegeven bij Hoogland & Van Klaveren. De lezing / discussie van Anna’s boek is open voor iedereen: liefhebbers mogen zich aanmelden via anouk@bekboeken.nl voor gratis deelname.

.Hoe groot is de liefde..

Voor het eerst in je leven echt verliefd. Dat overkomt Mila, als ze gaat studeren in Amsterdam. Maar ze is niet de enige. Ook Jules, die zangeres is en woont aan het Vondelpark, wordt de vriendin van de mysterieuze Steffan. Toch beleven ze de mooiste herfst van hun leven.

Totdat de dingen uit de hand beginnen te lopen. Is liefde zo groot dat je het kan delen? Zo groot dat je er een ander mee kunt redden?

Een verhaal over licht en zwaar, over hard en zacht, over vast en los. Over de liefde dus.

Geef je op voor onze Bek Boekenclub YA

* indicates requiredWe proberen deze pagina steeds te updaten met het laatste boek dat we gelezen hebben en andere leuke info. Voor een overzicht van de komende bijeenkomsten kun je ook in onze agenda kijken, of onze social media pagina’s volgen.
.
Tags:
, , , , , , , , , , ,