Home > Bek Boekenclub YA
Bek Boekenclub YA
6 juli
  • 16
    Shares

Bek Boekenclub YA

Bek Boekenclub YA

Kom ook naar onze maandelijkse YA leesclub

.
.
.

Ben jij ook helemaal gek van YA? Mag het van jou allemaal, zowel contemporary/hedendaags als fantasy? Dan zit je bij onze nieuwe YA Boekenclub helemaal goed. Eén keer per maand gaan we met z’n allen rond de tafel om onze liefde voor boeken te delen. Je hoeft er niet vanaf het allereerste uur al bij te zijn geweest om met ons mee te doen (maar het gaat wel héél gezellig worden, dus als je twijfelt toch opgeven!). Meld je op elk gewenst moment eenvoudig aan via het onderstaande formulier en dan zien we je bij de volgende bijeenkomst.

.

Wat doen we bij de eerste bijeenkomst?

Tijdens onze eerste bijeenkomst gaan we natuurlijk allereerst even samen kennis maken. Geef ons je mini-boeken-bio: welke YA lees jij het liefst? Wat vond je echt een verschríkkelijk boek? Het mag allemaal op tafel gegooid worden, want je bent tenslotte onder vrienden. Wij zorgen voor een lijstje met leuke vragen, boek-dilemma’s en stellingen. Voor het geval er ruzie van komt, leggen we de kussens van Blossom Books klaar om te gebruiken.

Natuurlijk zorgen we ook voor voldoende koffie en thee, en wat snacks. Tijdens deze bijeenkomst gaan we het boek uitzoeken voor onze boekbespreking de maand erop. Zo heb je genoeg tijd om je voor te bereiden en het boek uit te lezen.

.

Elke maand een boekbespreking

Elke maand komen we gezellig bij elkaar om het boek te bespreken dat die maand centraal staat. We kiezen elke keer tijdens de bijeenkomst welk boek we de volgende keer gaan lezen. We zorgen er bovendien voor dat we het boek ruim op voorraad hebben, zowel in het Nederlands als in het Engels. Als je dat wilt, kun je het dus direct afrekenen en meenemen naar huis.

In de maand waarin je leest krijg je van ons een aantal updates om je enthousiast te houden. Interviews met de auteur, leuke weetjes, misschien zelfs wel de aankondiging van een verrassing tijdens de bijeenkomst…

Tijdens de bijeenkomst proberen we jullie op zoveel mogelijk goodies te trakteren. Daarvoor gaan we bedelen bij de uitgeverijen, dus als je verzoekjes hebt voor een bepaalde boekenlegger of vooruithoofdstukken: laat het ons weten! We gaan er elke bijeenkomst iets leuks van maken, dus verwacht goede discussiepunten, een live quiz (en iets te winnen), en tips voor nieuwe boeken als je het boek van de maand echt súpertof vond.

.

Hoe kan ik me opgeven?

Vul het formulier hieronder in. Je meldt je op deze manier aan voor deelname aan Bek Boekenclub YA en je geeft toestemming om bovengenoemde email-updates te ontvangen. Je krijgt van ons nog een persoonlijke bevestigingsmail met de datum & tijd van de eerstvolgende bijeenkomst.

Geef je op voor Bek Boekenclub YA

* indicates requiredOnze eerstvolgende bijeenkomst

Onze kennismakingsbijeenkomst zal plaatsvinden op woensdagavond 5 september van 19.00-20.30 uur bij Bek, Boeken & Bijzonders. Deze avond kiezen we ons eerste boek!

We proberen deze pagina steeds te updaten met het laatste boek dat we gelezen hebben en andere leuke info. Voor een overzicht van de komende bijeenkomsten kun je ook in onze agenda kijken, of onze social media pagina’s volgen.

.

Tags:
, , , , , , , , , , ,