Home > Bek Boeken gaat sluiten op 1 juni 2019
Bek Boeken gaat sluiten op 1 juni 2019
6 februari
  • 48
    Shares

 

Met pijn in het hart hebben we de beslissing moeten nemen de deuren van Bek Boeken te sluiten. Het ging niet meer: bezoekersaantallen liepen terug, er werd steeds minder bij ons gekocht en steeds meer online, en hoe hard Centrummanagement ook probeert het winkelcentrum drukbevolkt probeert te krijgen, wij liggen uit de loop. Dat betekent dat we er op 1 juni 2019 voor het laatst zijn.

Praktisch gezien betekent het natuurlijk dat er een aantal dingen niet meer hetzelfde zullen zijn in de laatste maanden. Daarom zetten we hier alles op een rij dat voor jullie als klant belangrijk is om te weten.

 

Bestellingen

Per 11 februari kunnen wij helaas geen bestellingen meer voor u aannemen. Dit geldt voor al onze productgroepen: boeken, kantoorartikelen, hobby-/schilderartikelen en koffie/thee.

 

Hobby-spaarkaart

Per 1 maart 2019 geven wij geen stempels meer uit.

U kunt uw hobby-spaarkaarten inleveren tot onze sluitdatum van 1 juni 2019. De kaart hoeft niet vol te zijn: u krijgt een euro korting per gezette stempel.

 

BEKbonnen


BEKbonnen mag u inleveren tot aan onze sluitdatum
, 1 juni 2019.

 

Readr spaarpunten


Per 11 februari
vervalt de Readr-kaart en de daarbij behorende kortingsvoordelen op bepaalde productgroepen. U kunt de Readr-kaart wel voor een andere Libris-boekhandel blijven gebruiken: vervang ons als favoriete boekhandel voor een andere boekhandel, zoals Van Piere in Eindhoven.

Heeft u Readr-punten gespaard bij ons? Deze mag u inleveren voor een Nationale Boekenbon van een bepaald bedrag. Kom langs met uw Readr-kaart of de app zodat wij deze kunnen scannen om uw puntentotaal te zien en aan te passen.

50 punten = Nationale Boekenbon t.w.v. € 5
100 punten = Nationale Boekenbon t.w.v. € 10
200 punten = Nationale Boekenbon t.w.v. € 20

U kunt uw Readr-punten inwisselen voor boekenbonnen tot 1 april 2019. Daarna komen de punten te vervallen.

 

Ruilen

Wij zijn begonnen met onze opheffingsuitverkoop: voor al onze artikelen geldt dat er niet meer geruild mag worden, niet voor geld en niet voor een ander product. Uw aankopen zijn definitief.