Home > Bek Boeken gaat sluiten op 1 juni 2019
Bek Boeken gaat sluiten op 1 juni 2019
6 februari
  • 46
    Shares

 

Met pijn in het hart hebben we de beslissing moeten nemen de deuren van Bek Boeken te sluiten. Het ging niet meer: bezoekersaantallen liepen terug, er werd steeds minder bij ons gekocht en steeds meer online, en hoe hard Centrummanagement ook probeert het winkelcentrum drukbevolkt probeert te krijgen, wij liggen uit de loop. Dat betekent dat we er op 1 juni 2019 voor het laatst zijn.

Praktisch gezien betekent het natuurlijk dat er een aantal dingen niet meer hetzelfde zullen zijn in de laatste maanden. Daarom zetten we hier alles op een rij dat voor jullie als klant belangrijk is om te weten.

 

Bestellingen

Per 11 februari kunnen wij helaas geen bestellingen meer voor u aannemen. Dit geldt voor al onze productgroepen: boeken, kantoorartikelen, hobby-/schilderartikelen en koffie/thee.

 

Hobby-spaarkaart

Per 11 februari 2019 geven wij geen nieuwe hobby-spaarkaarten meer uit.

Tussen 11 februari en 1 april stempelen wij de in omloop zijnde kaarten nog wel. Zoals u gewend bent krijgt u bij aankoop van elke 10 euro aan hobby-artikelen een stempel.

U kunt uw volle hobby-spaarkaarten inleveren tot 1 mei 2019. Na 1 mei 2019 vervalt de stempelkaart en kan deze niet meer als betaalmiddel worden gebruikt.

 

BEKbonnen


BEKbonnen mag u inleveren tot aan onze sluitdatum
, 1 juni 2019.

 

Readr spaarpunten


Per 11 februari
vervalt de Readr-kaart en de daarbij behorende kortingsvoordelen op bepaalde productgroepen.

Heeft u Readr-punten gespaard bij ons? Deze mag u inleveren voor een Nationale Boekenbon van een bepaald bedrag. Kom langs met uw Readr-kaart of de app zodat wij deze kunnen scannen om uw puntentotaal te zien en aan te passen.

50 punten = Nationale Boekenbon t.w.v. € 5
100 punten = Nationale Boekenbon t.w.v. € 10
200 punten = Nationale Boekenbon t.w.v. € 20

U kunt uw Readr-punten inwisselen voor boekenbonnen tot 1 april 2019. Daarna komen de punten te vervallen.

 

Ruilen

U bent van ons gewend dat wij voor een geretourneerd artikel een BEKbon uitschrijven. Ook hier gaan wat veranderingen in plaatsvinden.

Per 11 februari geven wij u voor een geretourneerd artikel (dat is aangekocht vóór deze datum) een Nationale Boekenbon voor hetzelfde bedrag als het geretourneerde artikel. Deze kunt u uiteraard bij ons besteden, maar mag u ook bij een andere boekhandel besteden voor geval u de bon pas inlevert nadat wij onze deuren sluiten. Zo blijft u niet zitten met oude BEKbonnen. Let op: koopt u artikelen tijdens onze opheffingsverkoop? Voor deze artikelen geldt dat ze niet geruild mogen worden.

 

Let op: zodra wij beginnen met onze opheffingsuitverkoop mogen gekochte artikelen niet langer geruild worden. Uw aankopen zijn definitief en worden niet teruggenomen.

 

Hou deze pagina in de gaten voor al uw vragen. Wij blijven updaten naar mate er meer informatie beschikbaar komt.