You are here: Home -
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wat is jouw tassie | Linnen tas versieren met Edding

3 oktober 201814:00 - 16:00

€2,50

Wat is jouw tassie

Wat is jouw tassie | uitleg actie.

#watisjouwtassie?

Edding (van de bekende markers!) heeft een ontzettend leuke winactie opgezet voor iedereen die de textielmarkers eens uit wil proberen: versier een linnen tas met jouw eigen ontwerp en win een tas gemaakt door een beroemdheid!

Je kunt een tas winnen van een van de volgende sterren:

  • Monique Smit
  • Kim-Lian van der Meij
  • Babette van Veen
  • Karin Luttenberg (van het handletteren!)
  • Henk Schiffmacher
  • Victor Mids (van Mindf*ck)

Ook is een van de hoofdprijzen een Edding pakket ter waarde van €100! Natuurlijk kunnen we bij Bek Boeken de kans niet laten lopen om hier een heerlijke, gezamenlijke knutselmiddag van te maken. Wij zorgen voor de textielmarkers & de linnen tasjes, jullie zorgen voor de creativiteit!

.Wat is jouw tassie?

Hoe werkt het?

Op woensdag 3 oktober – de start van de Kinderboekenweek – kun je vanaf 14:00 uur binnen lopen. Je hebt tot 16:00 uur de tijd om je tasje te versieren. We leggen natuurlijk ook wat papier neer om ervoor te zorgen dat je eerst even kunt oefenen met een schets voor je je linnen tas gaat versieren.

Je koopt voor €2,50 een blanco linnen tas aan onze kassa. Vervolgens loop je door tot de BEKroom, waar je gratis gebruik mag maken van de Edding textielmarkers. Hier kun je je helemaal mee uitleven! Als je graag de textielmarkers wilt kopen om thuis verder aan de slag te gaan kan dat ook: we zorgen ervoor dat we de setjes binnen handbereik leggen. Dan kun je die zo meenemen naar de kassa.

Let op: de actie van Edding heeft een minimumleeftijd van 12 jaar. Omdat we jongere kinderen ook de gelegenheid willen geven lekker te tekenen en knutselen leggen we voor hen voldoende kleurplaten neer die gratis gepakt mogen worden.

Klaar? Maak een foto van je creatie met je telefoon en post deze op Instagram of Facebook. Gebruik daarvoor de hashtag #watisjouwtassie. Midden november worden de winnaars bekend gemaakt via de website van Edding, hun Facebookpagina en via de nieuwsbrief.

.

De actievoorwaarden van #Watisjouwtassie kun je hier nalezen

..

Wat is jouw tassie | headerwat is jouw tassie

Gegevens

Datum:
3 oktober 2018
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€2,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,
Website:
https://www.edding.com/nl-nl/watisjouwtassie/

Organisator

Bek, Boeken & Bijzonders

Locatie

Bek, Boeken & Bijzonders
Hoogstraat 5
Veghel, 5462 CW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413 - 36 34 11
Website:
www.bekboeken.nl